Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Forumowa Mafia

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 25.09.2014, 07:39   #11
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia IV

Pantera śmierdzi, bo JEST PANTERĄ xDD Przecież to zwierzę, zwierzęta z definicji śmierdzą

Ja nie będę spekulował na głos, bo za wcześnie na to. Nie chcę być tym, który sprowadza ludzi na niewłaściwy trop (bo większe jest jednak prawdopodobieństwo trafienia w mieszkańca), a później sam zostaje oskarżony tylko dlatego, że chciał pomóc. Rada ode mnie - dopóki nie ma żadnych REALNYCH poszlak, swoje przemyślenia zostawiajcie dla siebie i bacznie obserwujcie głosowania. Głosy części osób mogą się pokrywać. Podejrzane są też tzw. głosy z dupy, czyli głosowanie na kogoś zupełnie nie wiadomo czemu oraz głosowanie na osoby najczęściej typowane "na głos". Po każdym głosowaniu spróbujcie się wcielić w rolę osoby głosującej i zastanówcie się, czemu ta osoba oddała taki, a nie inny głos. Jeśli nie znajdziecie absolutnie żadnych przesłanek świadczących o tym, że podejrzenia tej osoby były słuszne, ta osoba automatycznie powinna znaleźć się pod obserwacją. Znamy się (w większości) na forum, wiemy, kim dana osoba jest i jakie zachowania do niej pasują, a jakie nie. Jeśli ktoś, kto na forum jest raczej wyluzowany, a w grze wygląda na spiętego, to wiedzcie, że coś się dzieje. Jeśli ktoś z umiłowaniem rzuca oskarżenia na prawo i lewo i często zmienia zdania, to wiedzcie, że szatan nim miota, jak wskazówkami zegara. Jeśli ktoś jest raczej cichy, ale widać, że ma jakiś sposób działania i bacznie przygląda się sytuacji, to wiedzcie, że może to być cattani, ale równie dobrze - mafioso. Cattani cierpliwy jest, łaskawy jest. Cattani nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Więc go lepiej nie zabijać.
Mroczny Pan Skromności jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania