|
|
#3 | ||
|
Reputacja: 19
|
Powiem szczerze, ze jestem zaskoczony tym, ze pod filmem pojawil sie tylko jeden komentarz. Wielu skomentowalo Reborn i wyczekiwalo jego kontynuacji, a tu taki zonk. Jednakze, jeszcze bardziej zadziwil mnie twoj komentarz Ata
XDCytat:
ty na powaznie, czy masz klopoty z pamiecia? Nie dosc, ze obejrzalas, to jeszcze reborn mi skomentowalas XDSpoiler: pokaż Cytat:
Oczywiscie, ze staram sie reklamowac na roznorakich serwisach, bo promocja i reklama jest polowa sukcesu. Jestem jednak juz jednym z najbardziej rozpoznawalnych tworcow w Polsce, jak rowniez filmy moje trafiaja do zagraniczych odbiorcow, wiec mozna powiedziec, ze jakis fejm juz jest Aczkolwiek nie na tym sie skupiam, glownie robie to bo daje mi to jakas wewnetrzna satysfakcje. Fajnie by bylo na tym zarabiac (baa, ja juz zarabiam ale nie sa to astronomiczne kwoty ), ale nigdy nie robilem tego dla checi zysku. Co innego natomiast, gdy pod moja praca prawie nie ma komentarzy. Opinie uskrzydlaja, daja checi do tworzenia kolejnych filmow. Ich brak powoduje, ze poprostu nie chce mi sie tworzyc kolejnych materialow.Ciesze sie, ze film ci sie spodobal i dziekuje za zostawiony komentarz. Doceniam
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|