|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Kilka dni temu skontaktował się ze mną Pink i szczerze mówiąc, Wasz ogólny pomysł na rozwój forum jest dość nietrafiony i nieprzemyślany.
Postanowiłem więc rozpisać się tutaj trochę, bo moim zdaniem albo nie widzicie pewnych braków, albo ich widzieć nie chcecie.W pełni rozumiem chęć rozwoju forum i jak najbardziej ją popieram. Od dawna śledzę Wasze pomysły i to, jak wprowadzacie je w życie. Pomimo tego, że jakiś czas temu administracja udawała, że nie istnieję. ![]()
Kiedy zaoferowałem, aby forum przemyślało swoją ofertę, otrzymałem dość niemiłą odpowiedź o byciu pewnym siebie i tak dalej. Jeśli Pink ma podobny stosunek to innych osób, z którymi chcecie współpracować, to czarno widzę rozwój w tę stronę. Zapamiętajcie na przyszłość, że oferta współpracy musi być korzystna dla obu zainteresowanych stron, a nie tylko dla jednej. Odpowiedź sugerująca, aby oferta się zmieniła nie jest odpowiedzią negatywną, a jedynie propozycją drobnych zmian. Rozumiem, że widzicie świat stron Simowych (i nie tylko) jako wielką kochającą się rodzinę, która wspólnie będzie reklamować swoje treści. Niestety, nie jest tak i myślę, że upadek wielu Simowych stron na przestrzeni ostatnich lat jest tego idealnym przykładem. Owszem, można zawierać partnerstwa i współpracować, ale nigdy nikt nie da Wam czegoś za nic. W tym wypadku jest jak w biznesie - korzyść musi iść po obu stronach.
Brak logo w górnej części forum jest z pewnością błędem. Wchodzę na forum i gdzie właściwie jestem? Brak tutaj identyfikacji produktu (czyli forum). Jest niebieski kryształek, forum niebieskie i tyle + wielki banner przewijający zdjęcia. Do samego stylu forum wprowadziłbym coś, co identyfikować będzie je z The Sims - może kryształki jako ikonki? Cokolwiek.
Ostatnio edytowane przez GlossyGem : 26.01.2015 - 18:49 Powód: stylizacja |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |||
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tumblra ogarnę, gdy skończymy zajmować się inną kwestią z Administracją (albo w międzyczasie jakoś). Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
"Poważną osobą od marketingu" jestem podczas swojej pracy, poza nią jestem sobą. Również na stronie jestem sobą, a podejście do czytelników mam jak najbardziej poprawne - szanuje swoich gości. Moje zachowanie jest niezmienne od początku działania serwisu. Nie odniosłeś się do reszty mojej wypowiedzi, więc liczę na to, że skorzystasz z moich rad.
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|