|
|
#32 | |||||||
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ahaha, spadająca Lynette! Świetny opis! Dobrze, że Charlotte się opamiętała! Musiałą jednak kochać swojego syna ![]() Cytat:
Ta pierzyna nie jest biała ![]() O rety - to jakaś depresja poporodowa dopadła Antoniette czy co? A może to z Lynn było coś nie tak...?Wow, nawet kapliczkę mają w Ravensdale Manor Swoją drogą wygląda świetnie!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatniego fragmentu kompletnie nie rozumiem ![]() Jak widzisz, znalazło się dla mnie trochę niejednoznaczności w tym odcinku. Trochę się pogubiłam w tym fragmencie, gdzie Lynn obserwuje z góry gabinet matki, a potem jeszcze to nagłe "zniknięcie" Jennifer. Mimo to czytało się dość szybko i nie nudziłam się ani przez chwilę - świadczy to o dobrych proporcjach opisy:akcja. Ravensdale Manor ma prześliczne wnętrza! Przykro, że nie pokazujesz wszystkich na zdjęciach W tym momencie żałuję też, że nie trafiłam na ten temat z 5 lat później - wtedy mogłabym przejść do kolejnego odcinka i moje wątpliwości prawdopodobnie zostałyby wyjaśnione... Nie lubię żyć w takim zawieszeniu ![]() Ale! Teraz, zdaje się, masz trochę wolnego i mam nadzieję, że to wykorzystasz na napisanie czegoś Liczę na Ciebie! Jakby coś to wiedz, że masz poniekąd mnie na sumieniu! |
|||||||
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|