|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Wytknę ci jeden błąd, który mnie totalnie przeraża.
Mianowicie: W TYTULE NIE STAWIAMY KROPEK! Na inne błędy ortograficzne i interpunkcyjne już nie patrzałam. Poza tym, podoba mi się
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||
|
Moderator
Reputacja: 48
|
Supcio, czekam na next!
![]() A tak na serio: Cytat:
Może "przy stoliku"?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dużo błędów tego typu było, a ten odcinek jest krótszy niż poprzedni. Z dialogami natomiast już lepiej, ale czasem nadal nie wyglądają tak, jak powinny. Trochę razi mnie to, że myślniki łączysz z wyrazami, np. tu: Cytat:
Ale się działo w tej części! Może nawet za bardzo, ale na razie nie narzekam. Nie mam pojęcia, czemu ktoś miałby chcieć zabić Rosie, cała sprawa ze zdjęciami jest bardzo zagadkowa.Stawiam, że samochód prowadził Ryan albo ten nachalny koleś z klubu. Ten pierwszy taki milutki i w ogóle, ale może to jakiś psychol. A drugi, hmm, z tego co pisałeś na gg to podejrzewam, że jeszcze się pojawi w tym fotostory. Może właśnie teraz? ![]() Zdjęcia są spoko, ani trochę nie przeszkadza mi, że to czwórka. Te bardziej maxisowe simy z plastikowymi włosami nawet wyglądają nieźle. Będzie ciekawie, jeśli tylko dopilnujesz, żeby nie spieszyć się zbytnio z całą akcją. Życzę powodzenia przy pisaniu kolejnego odcinka!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|