|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 33
|
Widzę, że Luizka rozpoczyna własne życie
Ma ładne mieszkanko, a porozrzucane po pokoju ciuchy baaardzo przypominają mi mój własny pokój Widzę, że trochę zaszalała na tych zakupach. Jak tak dalej pójdzie to chyba będzie musiała znaleźć sobie jakąś robotę. Jej! Sandały ze skarpetkami! Osobiście uważam, że to bardzo wygodne Luiza coś za bardzo szaleje. Obawiam się co może z tego wyniknąć. Zdjęcie czarownicy jest mega Lu, nie wiesz, że bliźnich trzeba kochać a nie życzyć im źle? Oj, nieładnie. Leon! *-* Śliczna z nich para Mam nadzieję, że będą żyli ze sobą długo i szczęśliwie xD Ooo.. Luiza znalazła sobie pracę, w końcu O nie! Leoś! :<Małofiejowie są świetni xD I miło popatrzyć na tak kochającą się parkę jak Adaś i Celina. Stary pokój Luizy coś jakiś taki strasznie wyplakatowany ![]() O jaaaa!! Jakie cudne bliźniaki! Alan i Kuba skradają całe show *-* Nie mogę się doczekać aż zobaczę ich jako nieco większe maluchy
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
Według mnie twarz Luizy wyglądała ładniej przed metamorfozą, ale to oczywiście kwestia gustu i dostosowania wyglądu do charakteru (bo nowy chyba lepiej go odzwierciedla)
![]() Myślę, że Luiza i Leon mogą być całkiem fajną parą. Jakby nie patrzeć, oboje muszę się trochę ogarnąć ![]() No ładne rzeczy, potrawy przypalać, powieści pisać, a ogródkiem się zająć, to nie ma komu! Ale też fakt, że mimo wszystko to nie zadanie dla ciężarnej, choć z drugiej strony na pewno lepiej by jej było na świeżym powietrzu, niż przed komputerem... Nienawidzę, gdy gra mi pokazuje powiadomienie o dwóch maluchach! Ale za to granie w pełnej chacie często bywa ciekawsze.Podoba mi się wnętrze twojego klubu nocnego! |
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||
|
Reputacja: 21
|
Dziękuję za komentarze!
![]() I witam nowego czytelnika (chociaż wydaje mi się, że chyba komentowałaś już pod pierwszym odcinkiem, Irbis )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż sam nie jestem z siebie do końca zadowolony (hmmmm, no w sumie kiedy byłem )Łazienka jest, 2x3, na tym zdjęciu widać do niej drzwi, to te po lewej .Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Włosy nie są wcale o wiele krótsze, powiedziałbym, że mają porównywalną długość do tych poprzednich ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o ciążę... Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Trudno jest tak szczegółowo odpowiedzieć na każdy komentarz, musiałbym ze trzy strony napisać, ale doceniam wszystkie spostrzeżenia, fajnie spojrzeć na własną grę z innej strony ![]() Chętnie dawałbym reputację za komentarze, ale pewnie to nie jest za bardzo dozwolone, sooo ![]() I przepraszam za taką długą przerwę, postaram się wrzucić niedługo jakiś nowy odcinek. Nie miałem głowy do grania ostatnio
|
||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 14
|
Cytat:
![]() Dodam jeszcze coś na temat Celiny. Od początku z kimś mi się kojarzyła, ale nie wiedziałam z kim. W końcu mi się przypomniało, chodzi o tego pana: http://sueterryvoices.com/images/news/rob-downton.jpg No czyż nie jest podobna? ![]() http://i.imgur.com/Adm48hs.png Korzystając z okazji, zapraszam Cię do mojego tematu z opowieściami z życia moich simów. Link w sygnaturze.
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 21
|
Ojjj, teraz już chyba nie dam rady spojrzeć na Celinę normalnie
![]() Na pewno do Ciebie zajrzę i postaram się dodać komentarz c: Dzisiaj odcinka jeszcze nie mam, ale w zamian coś budowlanego Przed Wami przyszły nowy dom dla Celiny, Adama, dzieciaków i Lulu ![]() Ahhh, no oczywiście na pierwszym zdjęciu nie ma sufitu, jak ja kocham tę grę -,- ![]() ![]() EDIT: Nowy odcinek! Składa się w większości ze zdjęć dzieci i mojej bezradności w utrzymywaniu ich w dobrym stanie, no ale... ![]() Spoiler: pokaż Komentujta
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|