![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Polecam Ci stawianie większej ilości żyrandoli we wnętrzach, bo ta ciemność jest nieco przerażająca i psuje wnętrza
![]() WOW, zawrotna szybkość.. Myślałam, że mnie nikt nie pobije ![]() O, pierwszy post i już druga ciąża.. Szalejesz ![]() Kazik jako dziecko wygląda sympatycznie ![]() Gustaw nie został obdarzony urodą w porównywalnym stopniu do brata, jednak jako dziecko jeszcze o tym nie wiedział. Wiedzieli to natomiast jego rodzice i od razu zaczęli pracować nad jego poczuciem własnej wartości , powtarzając jak cudownym jest dzieckiem, oczywiście nie umniejszając nic przy tym Kazimierzowi. Tacy rodzice zdarzają się nieprawdopodobnie rzadko, a więc Gustaw ma wielkie szczęście Uwielbiam to, że w czwórce simowie nawet bez przejadania się z czasem tyją ![]() Ulala, kolejne dziecię Oj tam, wcale im tak ciężko nie było ![]() ![]() WOW, Zuzia jest śliczna ![]() No Kazik to faktycznie ciacho ![]() O masz, a Zosia zbrzydła ![]() Hmm, nie podoba mi się Ewa Ale Patrycja się roztyła ![]() No ja nie wiem, jak oni mogą we 4 mieszkać.. ![]() http://vpx.pl/i/2015/01/23/47.png Ale Kazik ma tyłek ![]() Boże! Jak on mógł zakochać się w tej starej kalarepie Aleksander jest śliczny, ale Dominik wygląda nieco przerażająco Jak to ślub Zuzanny bez gości? Nawet rodziny nie było? ![]() Fajnie wygląda ten ich ogród, szkoda że nie ma sokowirówki ![]() Nie wiem, jakoś nie lubię Bartosza ![]() O masz ci los, bliźniaki.. I czy dobrze widzę :cwaniak: Mają inny kolor ubranka WOW, Kacper jest czarującym dzieckiem Już myślałam, że jakiś romansik będzie między Patrycją a Bartkiem Wspaniała rodzinna świąteczna kolacja.. Jedyne co ją psuje, to ciemność we wnętrzu ![]() http://vpx.pl/i/2015/03/21/109.png Antoni wygląda tutaj bosko ![]() Świetna leśna wyprawa... Może Kazik zapomni o tej cipce... Może niech znajdzie sobie tym razem faceta ![]()
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|