|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Druga część mojego filmu pt. "Serce Lwa":
````````````````````````````````````````` ![]() Nie mogąc uwieżyć szybko zbiegłam na dół.Nie zdążyłam.Wszyscy byli już na dole,a Chris bił się Josh`em.Marica miała łzy w oczach i krzyczała: -Nie, przestańcie! ![]() Szybko wbiełam pomiędzy nich.Prawie oberwałam!A Chris krzyknął: -To nasze sprawy.Spadaj! Nie mogłam uwieżyć.Poczułam się odrzucona. ![]() Na szczęście na ratunek przybiegła mi Marica. -Sami przestańcie! ![]() Chris przeprosił i namiętnie pocałował. ![]() Pani Klementyna kazała się im przeprosić i wszystko wróciło do normy. ![]() Potem razem z Maricą poszłam do sali gier.Grałyśmy razem w bilard. ![]() Potem pani Klementyna powiedziała,że ten gbur nie jest warty Maricy.Marica się zezłościła i poszła do pokoju. ![]() Tam zastałam ją bardzo złą.I wiem dlaczego. ![]() Była bardzo smutna.Wogóle się nie odzywała. ![]() Chłopcy przyszli do nas aby pogadać. ![]() W pewnym momencie Josh powiedział do Maricy: -Stoimy pod jemiołą. I pocałowali się ![]() Nagle poczułam dłoń na moim ramieniu i w następnym momencie całowałam się z Chrisem. ![]() Wieczorem chłopcy oglągali TV... ![]() ...A my poszłyśmy spać. ![]() Rano Chris poprosił abyśmy poszli do jakuzzi. O to samo poprosił Josh Maricę.W jakuzziI znów POCAŁOWAŁ MNIE! ![]() U Maricy nie było tak super. ![]() Po jakuzzi poszłam z Chrisem do biblioteki uczniów.Tam zastaliśmy Pana Radosława.Mruczał coś pod nosem typu "zabić Klementynę". ![]() W tym samym czasie Marica romansowała z Josh`em `````````````````````````````````````````````````` ```````````` Czekajcie na 3 odcinek zatytułowany "Uczenice z BlackGus " |
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|