|
![]() |
#1 | |||||||||||||||||||||
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie piszesz i podoba mi się taka szybka akcja. Jest na co popatrzeć.
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dominika jest bardzo ładną simką. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ** Pobrałam dwie kapliczki do Jagodowa, więc koniec ogrodowych ślubów, a przynajmniej bardzo mało ![]() Przywitanie gości. ![]() ![]() ![]() Ślub odbył się w Kaplicy Miodowej. Młoda Para Zuzanna Pływak i Tomasz Słonecznik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Trochę bez sensu pousadzani, ale już mi się nie chciało cudować, byli bardzo nieposłuszni xD No więc: W pierwszym rzędzie od lewej: Mama Tomka - Alina Słonecznik, żona Witka - Dominika Pływak, mama Panny Młodej - Nadzieja Pływak. Z tyłu siostra Zuzy - Oliwia Pływak oraz ojciec - Janek. Na drugim foto: Witek Pływak i przyjaciółka Zuzy - Wanilia Manko. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Później goście się rozbiegli i tutaj mała rodzinna pogawędka. ![]() Gratki. ![]() Zuza w ciąży. O mało nie zeszła na zawał. Ma dopiero 22 lata i już wzięła ślub i spodziewa się dziecka. ![]() ![]() Tomek się ucieszył, ale jest trochę starszy od niej, ma dobrą pracę, no i co tu dużo gadać, jest bardziej odpowiedzialny. ![]() Zuza nie ma pracy, a tym bardziej teraz w ciąży męczy ją nuda. Postanowiła odwiedzić sąsiadkę z góry. ![]() - Mój mąż, kojarzysz go - Tomek, zmusił mnie do tego ślubu, zrobił mi dziecko. ![]() - Jestem za młoda, a on mnie do tego zmusza. - Daj spokój dziewczyno. Jak można kogoś do ślubu zmusić? Jak nie chciałaś, to było go nie brać. ![]() Tomek odnosi sukcesy w pracy. (Niestety nie pamiętam gdzie pracuje xD) ![]() ![]() Jest bardzo zakochany w swojej żonie. ![]() ![]() ** U Manków. przygotowania do ślubu. (Znowu niesforni goście...) Wanilia była u fryzjera. ![]() Ślub odbył się w Kaplicy pod Dziką Jagodą. Młoda Para Wanilia Manko i Rudolf Czarownik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z bratem Wanilki - Narcyzem. ![]() Znajomi, imion nie pamiętam xD ![]() Rodzice - Lukrecja i Franciszek Manko. ![]() ![]() Noc poślubna... ![]() ... która zaowocowała. ![]() ![]() ![]() Młodzi byli przeszczęśliwi. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na świat przyszła Balbina. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ** Narcyz stał się gwiazdą w swojej drużynie, wszystkie simki w mieście za nim szaleją. Jest gwiazdą. ![]() Udało mu się zaciągnąć tą hrabinę z ostatniej imprezy do łóżka. ![]() ![]() W dzień wolny na obiad do siebie zaprosił rodziców oraz siostrę z mężem. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Wiecie, odkąd jestem gwiazdą, wszystkie simki na mnie lecą. ![]() ![]() - Synu myślę, że powinieneś ulokować uczucia w jednej z nich. - Oj mamo, wiesz jak trudno wybrać... ![]() - Ostatnio poznałem też fajną hrabinę... ![]() - Nie tak Cię synu wychowaliśmy z ojcem. - Nie musisz się wtrącać w moje życie. ![]() - Jak możesz tak wykorzystywać te wszystkie niewinne kobiety! ![]() - Jest mi po prostu wstyd za Ciebie. Co ty wyprawiasz. ![]() - Nie Twoja sprawa co robię ze swoim życiem. Żadnej z nich do niczego nie zmuszam, więc nie mów mi, że je wykorzystuję, bo tak nie jest! ![]() - Właściwie, to już zakończyłem z Tobą tą dyskusję. - W takim razie my już wychodzimy. Daj znać, jak wróci Ci rozum. ![]() Następnego dnia Narcyz zaprosił na randkę Anastazję - koleżankę ze studiów. ![]() Sam nie wiedział dlaczego, czy to przez to, co mówiła jego mama, czy przez to, że tak bardzo kochał Anastazję, ale postanowił zrobić to, czego wszyscy od niego oczekiwali. - Moja ukochana. Anastazjo... - Tak, Narcyzie? ![]() - Zostaniesz moją żoną? ![]() ![]() ![]() - Wiem o Tobie i Anastazji ty *****! ![]() - Daj spokój, co ty wyprawiasz. ![]() - Co to miało znaczyć?! - Jakaś kretynka. Coś jej się pomieszało w głowie. - Przecież widziałam! Zdradzasz mnie! - Kochanie, wiesz, że kocham tylko Ciebie. Jestem sławny i każda chciałaby ze mną być. Nie wiem sam, o co jej chodziło. Nigdy bym Cię nie zdradził. ![]() - Wiesz, że Cię kocham. Anastazja uwierzyła. Wierzyła mu we wszystkim. Była naiwna. Może po prostu zakochana. ![]() ![]() ![]() Udana randka. ![]() ** Przesyłam chłodne pozdrowienia z niezbyt pogodnej Anglii do gorącej Polski. Niech Was trochę ochłodzi. Zazdroszczę ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|