![]() |
#11 | |||
Reputacja: 21
|
![]()
Za rzadko tutaj zaglądam i potem robią mi się zaległości
![]() 15.07 Nie sądziłem, że z Maurycego taki kobieciarz! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dosia wyrosła na całkiem ładną panienkę! Już jestem ciekawy jak jej namieszasz w życiu ![]() OMG, list Izy mnie powalił ![]() No przynajmniej Janusz zyskał zaufanie Michasi ![]() ![]() No i miałem rację ![]() ![]() Omamusiuboska, Liliana jest TAKA PIĘKNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I następny piękny ślub ![]() ![]() Cytat:
![]() KOLEJNY NARKOMAN?! ![]() ![]() I ONA TEŻ?!!! ![]() ![]() ![]() 29.07 Cytat:
![]() Ale komentuję teraz ![]() Franek i Dosia! ![]() ![]() Okej, Franek to jednak idiota ![]() ![]() Słaba ta czapka Oli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak jakoś przeczuwałem, że Januszowi się wszystko przypomni ![]() Ale wait... WHAT?!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i teraz Iza jest zupełnie rozkojarzona, gdyby jej nie okłamywano to może byłoby łatwiej jej wszystko wyjaśnić... Całe szczęście się udało ![]() Ten ostatni ślub to zdecydowanie mój ulubiony ![]() To trochę straszne, ale Lilka w wersji "stoczonej" wygląda jeszcze lepiej ![]() Hmmmm, już wiem skąd Lilka ma te kości policzkowe ![]() I tak mi jej szkoda... ![]() Będę jej kibicował ![]() |
|||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|