![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
- Annetti jest w mafii! To pewne! - zawyrokowała Bjork.
- Pogięlo was?! - Annetti uniosła brwi ze zdumienia. - Koniec tej zabawy w kotka i myszkę. Dyrekcja się tobą zajmie. - Nie mam z tym nic wspólnego - dziewczyna bronila się, wycofując się z Wielkiej sali, gdzie siedziała z resztą. Gdy tylko przekroczyła próg, ruszyła pędem przed siebie. - Za nią! Nie pozwólcie jej uciec! Annetti biegła, ile sil w nogach, gdy zza rogu wyskoczyła Kafelove. W ostatniej chwili uniknęła złapania i rzuciła się w kierunku schodów. Gdy wszyscy dotarli do komnaty znajdującej się na szczycie wieży, dziewczyna odwróciła się na moment w kierunku swoich oprawców i krzyknęła: - Jestem niewinna! Po czym wyciągając różdżkę i rzucając w pośpiechu zaklęcie przywołujące, wyskoczyła przez okno. Niestety... Jej miotła nie podleciała. Spoiler: pokaż Wyniki głosowania: 1. Charionette - Annetti 2. cheeba - cheeba 3. Nina14! - Annetti 4. Kafelove - Kafelove 5. Bjork - Annetti Przykro mi tylko, że nie zmobilizowałyście się i nie powalczyłyście tego ostatniego dnia. A tak to powtórka z pierwszej edycji... Spoiler: pokaż Sceny śmierci Wam się w ogóle podobały? Bo mam wrażenie, że ostatnio były strasznie suche... ![]() Mam nadzieję, że dobrze się bawiliście ![]() ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|