![]() |
#4 |
Reputacja: 26
|
![]()
OK, ludziska, dzięki za komentarze (chociaż nie ukrywam, że chciałabym nieco ich więcej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza fundamentami lubię też dachy dwuspadowe ![]() ![]() Nie może się obejsć bez cmentarza, czym byłaby posiadłość Ćwirów bez paru nagrobków Przepraszam za mniejsze zdjęcie, nie mam pojęcia jak to się stało ![]() ![]() Widok na taras ![]() I sam taras ![]() Jakis poczciwy Rosjanin (?) skonwertował jedynkowe roślinki doniczkowe ![]() Wnętrza. Salon/przedpokój ![]() ![]() Patrzcie, w dwójce obraz stał się kolorowy xD ![]() Henryk już się czegoś uczy ![]() Sypialnia ![]() Cóż, wiele wyposażenia to tu nie ma. Kuchnia ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Ciężko się robi zdjęcia w tak niewielkim pomieszczeniu ;_; I na piętro. Tam pomieszczenie jest tylko jedno - pokój Kasandry ![]() która jak widać też nie próżnuje, wzięła się za malowanie ![]() nawiasem mówiąc, domaga się zmiany pościeli na jakąs ładniejszą, no nie dziwię się jej ![]() ![]() Przydałoby się także biurko. No i jeszcze zdjęcia mieszkańców, a co. Majka ![]() Na tym forum już ją pokazywałam, teraz jednak zmieniłam jej ubranie na konwersję z czwórki*. Henryk ![]() Tutaj po części inspirowałam się jedynkowym, a po części dwójkowym Henrykiem/Mortimerem. Kasandra ![]() Mieszanka genów rodziców + jedynkowy styl, z wyjątkiem kucyków ![]() I cała rodzinka ![]() I tak, ten dom też ma fundamenty, ale tutaj mi wyjątkowo pasowały. Ot, taki mój kaprys. Ogólnie to staram się w miarę możliwości wiernie odtwarzać to, co było w jedynce... ale bez fanatyzmu. Cóż mogę jeszcze powiedzieć - oglądajcie, komentujcie. I mam nadzieję, że komentarzy będzie tym razem nieco więcej. *miałam okazję pograć nieco w najnowszą część Simsów i powiem, że Ćwirowie z czwórki to jedna z niewielu rzeczy, która mi się w niej naprawdę podoba. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|