![]() |
#29 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Oczywiście o grze, jak i każdym dodatku do niej, każdy z nas może sobie myśleć co chce, więc nie kwestionuję Twojej opinii, ale jedynie to, że jest ona przedwczesna. Bo na jakiej podstawie stwierdzasz, że to nudny dodatek, skoro jeszcze go nie ma. Dostaliśmy na razie zaledwie garść informacji i sądzę, że do dnia premiery dodatku pojawi się ich jeszcze wiele ![]() Ja lubię każdą z części The Sims i każda sprawiała mi mnóstwo radości, nawet trójka, która dziś jest tą, którą lubię najmniej. Zawsze szukam pozytywów, dlatego lubię czwórkę i z nadzieją wyczekuję kolejnego dodatku. Nie porównuję go do poszczególnych dodatków z poprzednich odsłon gry i może właśnie dlatego bardzo podoba mi się to, czego do tej pory o nim się dowiedzieliśmy. Miasto widoczne na zdjęciach mnie po prostu zachwyca. Tak wiem, część tego co widać to tylko tło, ale czy tło nie jest elementem świata, na który mój sim patrzy z okien swojego domu? ![]() Świetne meble, naturalne baseny, kluby... już wiem, jak dużo to wniesie do świata moich simów i jak wiele nowych historii będą mogła stworzyć. Uwielbiam pielęgnować w sobie dziecko ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|