|
|
#11 |
|
Reputacja: 41
|
Odpowiedzi na komentarze w spoilerze
![]() Spoiler: pokaż A teraz odcinek ![]() Na początku chciałbym wspomnieć, że na świat przyszły szczeniaczki Misi i Dropsa ![]() ![]() ![]() Przy okazji dokupione zostało jedzenie i karma dla psów (dopiero po miesiącu otworzono sklep spożywczy "Kopytko")![]() Niestety, ale rodzina nie była w stanie utrzymać 6 psów, przez co Faustyna po uzgodnieniu z mężem zadzwoniła do schroniska i oddali 3 szczeniaczki. Mały piesek o nazwie Kropelka został z Misią i Dropsem. Na szczęście 3 pozostałe zwierzaki znalazły dom szybko ![]() ![]() -Dziękujemy za zgłoszenie. Na pewno znajdą one ciepły dom. ![]() Rodzinne kolacje i rozmowy o zainteresowaniach. ![]() -Mój kochany synek.(Szkoda, że w przyszłości wyrządzi wiele złego )![]() Henryk rozwijał swój talent malarski jak jego tata. ![]() Nadeszły urodziny Bolesława ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Henryk od razu polubił zabawy z braciszkiem ![]() ![]() Pieski również, ale tutaj rodzice pilnowali, aby nic się nie stało. ![]() Jan rozwijał umiejętności do awansu, gdyż pieniądze zawsze się przydadzą ![]() ![]() Ciężko było małego Bolka nauczyć czegokolwiek, ponieważ wolał się bawić zabawkami niż uczyć się np. mówić. ![]() ![]() ![]() Henryk zawsze miał czysto w pokoju, ponieważ twierdził, że w bałaganie nic nie znajdzie (i kiedy mam by mu go posprzątała, to też by nic nie znalazł )![]() Faustyna uparcie dążyła do tego, by nauczyć Bolesława przynajmniej chodzić i się udało. Potem nauka szła z górki ![]() ![]() Jesień to pora roku, kiedy ciągle pada deszcz... ![]() Bolesław dorósł (znowu ). W późniejszym czasie okaże się, że szybko przyswaja wiedzę ![]() ![]() A Henryk rozpoczął pracę na obrazem mamy i taty (malował przy pomocy zdjęcia, które im zrobił kilka lat temu. ![]() Kropelka również dorosła! Odziedziczyła kolor sierści po tacie ![]() ![]() A Henryk wpadał na zbyt niebezpieczne pomysły. ![]() -Tato wytłumacz mi. Na czym polega twoja praca. Bawisz się tam zabawkami? -Oczywiście, że nie. Rozbawiam ludzi żartami i tyle ![]() W końcu Henryk skończył obraz, a Jan zawiesił go na ścianie ![]() ![]() A Faustyna jest w kolejnej ciąży ![]() ![]() Nastały urodziny Henryka! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W wieku nastoletnim zaczął się bardziej przykładać do nauki, bo zależało mu, żeby się dostać na studia biologiczne. ![]() Uwielbiam te zdjęcia i tę animację ![]() ![]() ![]() ![]() Najstarszy syn wyjechał na studia i dostał się na wymarzoną uczelnię ![]() ![]() ![]() To tyle. Przepraszam, że ponad 2 miesiące nie było odcinka, ale nie mam teraz tyle czasu ile kilka lat temu (szkoła i egzamin). Niemniej postaram się wrzucać coś tutaj ![]() Przy okazji, jeżeli ktoś nie widział, to pokazuję teraz aktualny stan rodziny Marchewka ![]() http://i.imgur.com/WCyOgIS.png W następnym odcinku mogę pokazać studenckie życie Henryka, dalsze życie Jana lub życie Dezyderiusza i Iwony Por. Sami wybierzcie o czym chcielibyście przeczytać ![]() Zapraszam do komentowania
Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 11.11.2015 - 15:15 |
|
|
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|