![]() |
#2 | |||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Jakoś nie pamiętam tego z TS1 ![]() Ten zabudowany taras jakoś mnie nie przekonuje. Nie wiem zresztą, czy cały makeover ostatecznie mnie przekona - Ćwirowie byli od zawsze mroczni i tak jak w domkach MoD czepiam się fundamentów, tak tu zwyczajnie jasne kolory są dla mnie nie do końca tego. Tym bardziej, że z zewnątrz dom nadal ma sprawiać wrażenie ponurego... Tylna część domu zupełnie niebanalna. Jak te tulipany ślicznie kwitną ![]() Cytat:
![]() Salon przypomina mi wejście do tego jednego domku znajdującego się po lewej stronie "podstawowej" mapy ![]() Chyba że to ja coś źle zapamiętałam. Ale takie wejście widziałam gdzieś na pewno w TS1! Cytat:
![]() A tak naprawdę to ![]() Ale kaktus w kuchni został! ![]() Mieszanka pokryć ściany w patio jakoś mnie nie przekonuje... I czemu dwie te same wiszące roślinki? Cytat:
![]() To coś nad łóżkiem w sypialni mi tam nie pasuje. Szafki nocne zresztą też nie. Z tego co pamiętam, do tego łóżka były dobrane jakieś sensowne szafki nocne... A przynajmniej były w katalogu! Lustro w łaziance chyba coś za wysoko wisi ; D No i Ćwirów na pewno było stać na coś więcej niż takie pospolite pokrycie ściany ![]() O, widzisz, i w kąciku telewizyjnym jest ten stoliczek, o którym myślałam przy sypialni Majki i Henryka. Pięterko śliczne, ale chyba moje (już) "zboczenie zawodowe" domaga się dywanu między kanapą a telewizorem ![]() Zaszalałeś z tymi firankami i zasłonami ![]() Nie, w tym staro-nowoczesnym gabinecie jest rażący galimatias! Cytat:
![]() Agrrr, te roślinki, które dało się podlewać! ![]() ![]() Nigdy nie rozumiałam fenomenu tego futurystycznego prysznica ![]() Zielona kanapa w pokoju Kasandry!!! No zatłuc bym Cię mogła za nią. Ten pokój byłby jak dla mnie idealny, gdybyś tam wstawił tą tańszą, niebieską z katalogu! (tak, pamiętam, że taka tam była!) To jest, mój drogi, tylko na 6/10 ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|