![]() |
#20 | |||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Postanowiłam wrzucić zdjęcia wnętrza domku, który wczoraj umeblowałam dla moich simów - tej dwójki z Walentynkowego obrazka. ![]() Ogólnie domek jest pobrany z internetu, ja tylko dobudowałam parę ścian, zmieniłam podłogi i kolory ścian oraz umeblowałam - dlatego fotki tylko z wewnątrz. Od razu po wejściu salon. ![]() Na prawo wejście do jadalni i kuchni. ![]() Przy drzwiach wejściowych - dalsza część salonu. ![]() Kuchnia połączona z jadalnią. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widok na salon od strony jadalni. ![]() Salon z widokiem na drzwi wejściowe i drzwi do łazienki. ![]() Łazienka na parterze. ![]() ![]() ![]() Jeszcze parę ujęć salonu i korytarzyk prowadzący do schodów na piętro. ![]() ![]() ![]() ![]() U góry pokój dziecięcy. ![]() ![]() Ups. Dopiero po wrzuceniu zdjęć zauważyłam, że za oknem widać simów. ;_; ![]() ![]() Sypialnia. ![]() ![]() ![]() ![]() I druga łazienka. ![]() ![]() ![]() Korzystając z przerwy międzysemestralnej postaram się wrzucić coś z simsiorami w następnym tygodniu. ![]() Ostatnio edytowane przez Lysandra : 19.02.2016 - 23:31 |
|||
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|