![]() |
#22 |
Reputacja: 21
|
![]()
Trochę się opuściłem w komentarzach, ale zaraz wszystko nadrobię
![]() Aleja Simowa 6 (Papużka) Tutaj ponownie fundamenty mi nie pasują. Aczkolwiek, podoba mi się użycie tego podestu na kolumnach na tarasie. Myślę, że mogłabyś się nawet pokusić o zrobienie tego pod całym domem, bo w sumie przypomina trochę barak/przyczepę. Efekt byłby podobny do tych dwójkowych apartamentów z Jaskini Pokrzyku (na pewno wiesz, o które mi chodzi ![]() ![]() ![]() Aleja Simowa 3 (Kumpel) Tutaj fundamenty prezentują się już lepiej, bo bardziej pasują do tego domu, ale taras z kolei wygląda trochę dziwnie (ale jest bardzo oryginalny, nie mogę zaprzeczyć ![]() ![]() ![]() I nigdy też nie rozumiałem za bardzo zamysłu twórców gry co do piętra, bo to praktycznie jeden wielki korytarz ![]() Rodzinka ładna, chociaż za Kumplami nigdy nie przepadałem, więc nie mam do nich jakiegoś większego sentymentu. Aleja Simowa 9 (Mashuga) Woooow! ![]() ![]() Mashugów zawsze paliłem ![]() ![]() ![]() Pierwsza Aleja 68 (Kawaler) Tutaj również fundamenty mnie nie zachwycają, ale tragedii nie ma ![]() ![]() Twoja interpretacja jest całkiem przyjemna, ale trochę te wzorki na ścianach i kanapie trochę za bardzo kobiece/babcine jak dla faceta. I w ogródku trochę łyso ![]() Marek wygląda za to bardzo dobrze ![]() ![]() ![]() Autostrada Gunthera Gota 63 (Szmer) Tutaj podobnie jak u Mashugów opadła mi kopara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W mojej grze Brad odgrywał zwykle nieczułego męża i zdradzał Tiffany z jakąś miastową, a ona miała tego dosyć, wyprowadzała się i zostawała gwiazdą ![]() Czekam na więcej! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|