![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Sydney fajne masz Avy ale już sie nie wyświetlają... -_-
Czarna Krew Odcinek 3 Na miejcu Amanda powiedziała... - Pożałujesz tego, głupia!- - Uuu... Boje się! A co ty mi możesz zrobić?- - Zobaczysz!- - Przestań, jesteś żałosna!- krzyknęła za nią... - Głupia, mała, *****a...- powiedziała sobie pod nosem Lara i stwierdziła, że nie będzie sie nią przejmować. - Laro, gramy!- krzykną reżyser. Zaczęli kręcić, laura miała na sobie czarny obcisły kombinezon ( taki jak w MATRIX ![]() - Co ty robisz?- krzyknął - To jest krew, k***a!- - Wezwijcie pogotowie!- zawołał do wszystkich. Podeszła do niej Amanda, Laura żuciła jej mordercze spojrzenie... - Bardzo boli?- zapytała jak gdyby nic sie nie stało. - A jak sądzisz?! Po co to zrobiłaś?! Po to by mnie wywalić z planu?! Odpowiedz!!!- - Nie, to nie ja przyrzekam- - Jeszcze kłamiesz, jak ch****a! K***a, jak to boli...- - Amando, czy to ty włożyłaś ostre naboje to broni?- zapytł reżyser - Oczywiście, że to ona!- wrzasnęła Lara Wtedy Amanda... A- Powiedziała "Tak, to ja..." B- Rozpłakała sie krzycząc "Dlaczego mi nikt nie wierzy?!" C- "Czego ty chcesz, głupia szmato?!" GŁOSUJCIE SZYBKO! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|