|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie rodziny tworzycie w TheSims? | |||
1. Tylko biali Simowie. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 28.57% |
2. Tylko mulaci. |
3 | 21.43% |
3. Tylko Murzyni. |
0 | 0% |
4. Rodziny mieszane. |
7 | 50.00% |
5. Nie tworzę rodzin, gram na gotowych lub pobieram z Internetu. |
0 | 0% |
Głosujących: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Chcę Wam bardzo podziękować. Pomogliście mi wiele razy :-) Udzielaliście odpowiedzi na niemal wszystkie moje pytania, pomagaliście mi, kiedy miałam jakiś problem z grą The Sims. Podaliście mnóstwo linków do innych stron. Dziękuję i mam nadzieję, że będziemy mogli sobie nawzajem nadal pomagać.
DZIĘKUJĘ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Programy do robienia dodatków mi nie działają! ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
nie sądze żeby te miłe podziękowania były skierowane do mnie ale chciałam coś powiedzieć...mianowicie że szkoda iż tak mało jest takich początkujących forumowiczów jak ty...wiekszośc potrafi jedynie zwyzywać za nie udzielenie pomocy
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O Boshee....Wiele bylo takich sytulacji..To bylo okropne...Niktorzy po prostu nie umieja docenic kogos pomocy.. ![]() ![]() A propo ja towrze rozne rodzinki.. ![]() |
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
ja też chciałem podziękować iż nie mi ale mojemu koledze odpowiedzieliścia na pytani (nie pamiętam jakie) i simsy mu ruszyły mi też
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja też chciałabym wszystkim podziękować. Tak samo jak i na moje prawie wszystkie pytania odpowiedzieliście i pomogliście, wytumaczyliście. Chciałam też przeprosić bo napisałam jeden niemiły post... ale wtedy chciałam powiedzieć byłam smutna w złym nastroju i kiedy pisałam tamtego posta to ja płakałam ze złości!
PS TRZY MAGICZNE SŁOWA: DZIĘKUJĘ, PRZEPRASZAM i ABRAKADABRA! ![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hey, Hey
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |