|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ale mnie długo nie było... Cześć
![]() Magi świetna historyjka tak samo jak Avril Lavigne (to nie żart, polubiłam ją) wybieram B. CIEMNA GWIAZDA odc. 18 ...Prawdziwą rodzinę taką jak pani. -Moja rodzina nie jest prawdziwa. -A to dlaczego, proszę pani. -Co to za rodzina bez ojca? I z mamą całymi dniami w pracy? -No właśnie proszę pani, pani za dużo czasu poświęca pracy. Pani jest matką, pani ma dwójkę dzieci. -Ale ja muszę... -Nic pani nie musi. To pani życie i nie może pani dawać go układać reżyserom. -No tak.. A jakie ty masz życie? -Zanim się urodziłam zmarł mi ojciec, a jak się urodziłam matka. -Faktycznie, smutne... -Mam jeszcze siostrę, która ciągle się przechwalała, wyjechała 15 lat temu za granicę i sprowadziła męża Tomka. -A jak ma na imie? -Karolina Thomson. -To ona... To przez nią... -Co? -Sprowadziła Tomka, który romansował z wszystkimi ładnymi i bogatymi dziewczynami.. Jak ty masz na imię? -Bożena. To może pani mnie zaadoptuje? -Że co? -Słyszała pani. -Ile masz lat? -16. Zgadza się pani? -No dobra. *** Minął tydzień. Aneta powróciła do dzielnicy Show biznesu. Była na 10 miejscu. Pewnego dnia gdy wróciła do domu i weszła do salonu zastała... A. Leżącą we krwi Anię B. Jakiegos faceta C. Siostrę Bożeny, Karolinę Thomson. |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|