Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 12.08.2004, 09:34   #11
she
Guest

Domyślnie

"Czarny Smok" od.8
Na komisariacie policja przesłuchiwała Angel. Zadając bezsensowne pytania. Po długiej rozmowie z wściekłą Angel jeden z nich powiedział.
- Będzie pani musiała zapłącić 10 000$kary.
- CO??? JESTEM NIE PEŁNOLETNIA DO CH*LERY!!!!
- W takim razie twoja matka, będzie musiała pokryć sumę. - Angel dobrze wiedziała , że grozi tym nie wychodzenia przez pół roku z domu , wię wydałą swoje ostatnie pieniądze. W domu nie zastała również Barley.
- Czy nie była dzisiaj Barley??
- Nie! Nic dziwnego. Po tym jak się do niej odzywałaś.... - Ale Angel wiedziała , że coś się stało. Po tak długim czasie przychodznia Barley zaczęło jej brakować 14 letniej dziewczynki. Weszła do swojego pokoju. Zadzwonił telefon.
- Dzieńdoby. Jestem pani Graffman , matka Barley. Wiem , że jesteście przyjaciółkami i muszę Ci o tym powidzieć. Barley miała wypadek. Spieszyła się do ciebie rano gdy potrącił ją samochód.Jechała na rowerze. Proszę odwiedź ją w szpitalu.- Kobuieta drżącym głosem podała adres szpitala. Angel założyła na górę czarną bluzkę z długim rękawem i wskoczyła na rower. Weszła do sali gdzie znajdowało się łóżko Barley i obok zobaczyła... Kobietę z serialu. Leżała na tym samym oddziale w tej samej sali. Gdy ją zobaczyła zaczęła krzyczeć - TY!! POŻAŁUJESZ TEGO CO MI ZROBIŁĄŚ!!!!! - Wstała kobieta i dopadła Angel. W tej chwili przybiegła pielęgniarka. - Proszę się położyć. Nie wolno pani wstawać i niech się pani uspokoi. - potem odezwała się do Angel - Przykro mi , ale godziny odwiedzin jusz się skończyły. - Barley w tej chwili ostatkiem sił podniosła gowę z szpitalnej poduszki i powiedziała -Angel , przyszłaś!!! Odwiedź mnie jutro... - I jeszcze cos mówiła ale pielęgniarka wyprowadziła ją z sali.CDN
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania