![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
"Czarny Smok" od.8
Na komisariacie policja przesłuchiwała Angel. Zadając bezsensowne pytania. Po długiej rozmowie z wściekłą Angel jeden z nich powiedział. - Będzie pani musiała zapłącić 10 000$kary. - CO??? JESTEM NIE PEŁNOLETNIA DO CH*LERY!!!! - W takim razie twoja matka, będzie musiała pokryć sumę. - Angel dobrze wiedziała , że grozi tym nie wychodzenia przez pół roku z domu , wię wydałą swoje ostatnie pieniądze. W domu nie zastała również Barley. - Czy nie była dzisiaj Barley?? - Nie! Nic dziwnego. Po tym jak się do niej odzywałaś.... - Ale Angel wiedziała , że coś się stało. Po tak długim czasie przychodznia Barley zaczęło jej brakować 14 letniej dziewczynki. Weszła do swojego pokoju. Zadzwonił telefon. - Dzieńdoby. Jestem pani Graffman , matka Barley. Wiem , że jesteście przyjaciółkami i muszę Ci o tym powidzieć. Barley miała wypadek. Spieszyła się do ciebie rano gdy potrącił ją samochód.Jechała na rowerze. Proszę odwiedź ją w szpitalu.- Kobuieta drżącym głosem podała adres szpitala. Angel założyła na górę czarną bluzkę z długim rękawem i wskoczyła na rower. Weszła do sali gdzie znajdowało się łóżko Barley i obok zobaczyła... Kobietę z serialu. Leżała na tym samym oddziale w tej samej sali. Gdy ją zobaczyła zaczęła krzyczeć - TY!! POŻAŁUJESZ TEGO CO MI ZROBIŁĄŚ!!!!! - Wstała kobieta i dopadła Angel. W tej chwili przybiegła pielęgniarka. - Proszę się położyć. Nie wolno pani wstawać i niech się pani uspokoi. - potem odezwała się do Angel - Przykro mi , ale godziny odwiedzin jusz się skończyły. - Barley w tej chwili ostatkiem sił podniosła gowę z szpitalnej poduszki i powiedziała -Angel , przyszłaś!!! Odwiedź mnie jutro... - I jeszcze cos mówiła ale pielęgniarka wyprowadziła ją z sali.CDN |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|