![]() |
#82 |
Guest
|
![]()
Ma ktoś kody do gry "Joanna d`Arc"?
|
![]() |
![]() |
#83 |
Guest
|
![]()
Painkiller:
W trakcie gry wywołaj konsolę, wciskając tyldę [~] i wpisz kody: PKGOD - GodMode PKDEMON - Demon morph PKWEAKENEMIES - Wróg ma 1 hp PKALWAYSGIB - Excessive gibbage WEAPONSPECULAR 1/0 - Weapon specular PKWEAPONS - Wszystkie bronie PKAMMO - Amunicja PKHEALTH - Energia PKPOWER - Energia + Amunicja PKGOLD - Dużo złota PKHASTE - Haste PKWEAPONMODIFIER - Weapon modifier mode PKKEEPDECALS - Decals will never disappear mode PKKEEPBODIES - Ciała nie znikają PS.dajcie kody do the Suffering |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
|
![]()
Ja kupiłam gre ODYSEJA - W POSZUKIWANIU ULISSESA. Podobno to fajna gierka, ale problem jest taki że nie wiem o co tam chodzi. Jakby ktoś mógł mi podać stronke na ktorej bylaby solucja do gry oraz stronka z kodami.
P.S. Ktoś szukał kodów do GOTHIC 2. Kody są na tej stronie. |
![]() |
![]() |
#85 |
Guest
|
![]()
na http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,27,686 jest poradnik a w nim solucja tak myśle
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Teraz szukam kodzików do Prince of Persia the Sands of Time |
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Guest
|
![]()
rozne kody i przy okazji sklepik internetowy www.timsoft.pl <----- w wyszukiwarce wpiszcie jakas gre i na tych malych napisach macie "kody do gry" nieraz sa a nieraz tylko ludzie robia bubel ale to rzadko cos napewno da sie znalezc
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Guest
|
![]()
Szukam kodów do Harrego Poterra 3-ki mam nadzieje ze mi pomożecie!!!
|
![]() |
![]() |
#90 |
Guest
|
![]()
Harry potter i więzień azkabanu
Odszukaj plik game.ini znajdujący się w katalogu, w którym zainstalowana została gra (podkatalog system) i otwórz go przy pomocy dowolnego edytora tekstowego, np. notepada. Aby włączyć możliwość stosowania cheatów (debug mode) odszukaj w nim następujące linie: [HGame.baseConsole] bDebugMode=False bUseSystemFonts=True i zmień bDebugMode=False na bDebugMode=True. Wejdź do gry i podczas rozgrywki skorzystaj z następujących klawiszy: F4 - wybór poziomu Delete - Ghost Mode (używaj klawiszy strzałek przód/tył i myszy) Page Up - zwiększenie prędkości gry Page Down - zmniejszenie prędkości gry F9 - wszystkie czary F6 - odzyskanie punktów życia |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|