|
|
Zobacz wyniki ankiety: Robisz rodzine które pracują czy wolisz ściągnąć troche pieniędzy i nie pracować ?? | |||
a)u mnie rodziny pracują zawsze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 100.00% |
Głosujących: 8. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Ja jak tworzę rodzinką (zazwyczaj gram tylko jedną rodzinką) to na początku pracują, ale później jak uzbierają kasy to raczej już nie pracują. Moja poprzednia rodzinka znudziła mi się, bo miała za dużo kasy (300000$), więc gram inną. Ta rodzinka zarabia na szczeniakach
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja chodę do pracy,by odkryć sobie poszczególne kariery i co jest na końcu.Oczywiście pomaga mi magiczny kijaszek i barek Mood Boaster z którego piję za 250$ Maxi Boots.To taki uszczęśliwiający napój.Z neta...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja rzadko pracuje a jak już to zawsze pracują w dzielnicy show biznesu. Trochę kasiory za pozowanie, spiewanie i występ i już jedzonko na tydzień
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja ostatnio sobie prace załatwiłam bo chciałam wykorzystać zaklęcie klon pracownik, a później już nie pracowałam.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moja simka jest gwiazdą i jej to sprawia przyjemność bo dostaje nagrody i kase!Chociaż coś z tego ma!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Ja rzadko zostaję gwiazdą, to znaczy rzadko simów robie na gwiazdy, bo denerwuje mnie to że nie można porozmawiać o zainteresowaniach z innymi zwykłymi simsmi.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Ale proszą cie o autografy kochają ci,ę uwielbiają życie gwiazdy jest piękne szczególnie jak jesteś na pierwszym miejscu w gazetce
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Sposób | cornelia | The Sims 1: Poradniki | 113 | 02.06.2007 15:22 |
5 Gwiazdek... czy to sława czy nie? | Fushma | The Sims 1: Rozszerzenia | 46 | 08.07.2003 16:42 |