![]() |
#1142 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
#1143 |
Guest
|
![]()
czyli ten smok na zdjęciu to np. żółty, tylko, że przemalowany ??
|
![]() |
#1144 | |
Reputacja: 9
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1145 |
Guest
|
![]()
Fajnie, żółty- ja miałam (ściągniętego) bardzo kolorowego! Zrobiła go moja koleżankabył koloru: ciemno koperkowego różu!
![]() |
![]() |
#1146 |
Guest
|
![]()
wiem co zrobić żeby był czerwony Smok(Płomyk) jak kupisz jajko to odrazu puść mu muze i bedzie czerwony
|
![]() |
#1147 |
Guest
|
![]()
lepiej jak wogole sie nie bedzie zajmowac wiesz -_- chociaz niewiem kto by chcial czerwonego smoka......
|
![]() |
#1148 |
Guest
|
![]()
Niektórzy lubią czerwony....A filiprafcio co do twojego "przepisu" na czerownego smoczka to każdy o nim wie nie trzabyło pisać.....
|
![]() |
#1149 |
Guest
|
![]()
[SIZE=1]Ja na razie mialam fioletowa Pochodnie, Pyrytie (zielonego albo zoltego nie pamietam juz). ja moim smokom puszczam muze na jakas godzine. Tylko potem jak sie wykluja to mam klopoty, bo choc Simowie siedza bez przerwy na tych pieczarkach to muchomory mi nie rosna i musze smoczka smieciami karmic (bleeee :wacko: )[FONT=Times]
|
![]() |
#1150 |
Guest
|
![]()
Witaj mandalka!
Coś ci powiem.Smoka karm kwiatami polnymi,lub tymi pomarańczowymi kwiatami w skrzynce.Z krzesłami pieczarkowymi zrób tak:kup krzesła i poustawiaj je w rządki,dwa po dziesięć wystarczy w zupełności.Zrób pełno komend siadaj,tak by sim siadał na jednym i zaraz wstawał by siąść na następnym.Jeżeli usłyszysz bulgotanie,to znaczy że wyrosły ci muchomory. Nie wiem skąd pomysł by smoka karmić muchomorami. No i witaj na forum!Mam nadzieję że ci pomogłam. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 61 (0 użytkownik(ów) i 61 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|