![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
DWIE GWIAZDY odc. 4
...Możecie raz na tydzień wyjerzdzać do dzielnicy SB na cały dzień! -Po co?-spytała Róża -Tworzycie świetny duet! Zrobicie wspaniałą karierę. -No ale nie możemy śpiewać cudzych piosenek, żeby zrobić karierę. -To nie moja sprawa. Diana i Róża wyszły. Poszły do swojego pokoju. -Umiesz pisać piosenki?-spytała Diana -Nie... Joe Bean umie. -Ale on to jest muzykiem. -Nie śpiewa piosenek. Tylko pisze słowa i muzykę. -Może nam by coś napisał? -Świetny pomysł! Uczesz się i choćmy do niego. -John (chłopak w ich wieku)nas wzywa.-Róża popatrzyła się na guziki -Trudno, choćmy do niego. Doszły. -Różo-popatrzył się na Dianę-Proszę cię wyjdz. Róża zaczęła wychodzić. -Nie ty Diano... -Ja jestem Róża, a to-wskazała na Dianę-jest Diana. Wyszła. Poszła do kuchni. Zaczęła zmywać garnki. Potem wróciła do pokoju. Weszła Diana. -Co ty tam robiłaś pół godziny?!? -Najpierw siedzieliśmy 10 minut w ciszy. Potem przez 10 minut się na nie patrzył. 10 minut później wręczył mi pare kartek i wyszłam. Róża oglądnęła kartki. -To piosenka! Nikt jej nie śpiewał! Napisana... przez Johna!! "Dla Diany" małym drukiem. Tytuł: Życie. Piosenka o.... CDN. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|