![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A teraz moje fotostory
Akcja Rozwalanie W SimCity żył Aleks Noborny. Słyną ze złodziejstwa ale kradł tak że nikt nie miał dowodów jego kradzieży. Kiedy uzbierał majątek kazał swojemu współpracownikowi ukryć łup w tajnej kryjówce. On nie posłuchał i chciał zachować cały skarb dla siebie. Aleks go złapał i zastrzelił. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - I jak? Zabiłeś Aleksa Nobornego? - Nie. A jego jednej z poprzednich akcji nie trafiłem w niego granatem. I jeszcze przez to uciekł - No to msz go złapać i zabić! Rozumiesz? Chodźmy do kryjówki na Bogusława 18 ![]() Aleks szybciej poszedł do ich domu i założył tam ładunek wybuchowy i ukrył się. Wariaci wchodzili do domu. ![]() - To bomba1 Uciekajmy! Niestety było za późno. Dom staną w płomieniach. ![]() ![]() - Aleks to ja Marek. Przykleiłem sobie sztuczną brodę żeby mnie ludzie nie rozpoznali. Pokazują nas w telewizji! - O ***** (ocenzurowano0 ! policja tu biegnie z jakimś agentem specjalnym!!! - Spadajmy! Niestety zdążyli ich złapać zanim uciekli. ![]() - Jesteście aresztowani. Marcin Noworzycki nam wszystko powiedział. - Zmusiliście go? – powiedział Aleks. - Nie! Sam do nas przyszedł! Teraz siedzi w najlepszym hotelu w mieście. – Odpowiedział agent. Na te słowa Aleks i Marek mieli ochotę zabić zdrajcę. Potem czekała ich rozprawa sądowa. Aleks i Marek przegrali dostali po 15 lat w więzieniu. ![]() ![]() Jeśli chcecie moge napisać następne odcinki.CDN |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|