Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.06.2009, 01:16   #1
papatka
Guest

Domyślnie Odp: Dziwne zdarzenia :D

A ja dam dwa zdjęcia:
[IMG]http://i41.************/21jou8m.jpg[/IMG]
Ktoś miał tak na imię i na nazwisko w The Sims 3

[IMG]http://i39.************/2jcil3s.jpg[/IMG]
A tutaj myślałam, że padnę ze śmiechu!
Przecież Gwizdon Ćwir to nie SIMKA!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 09.07.2009, 21:09   #2
perry
Guest

miałam kiedyś taką rodzinkę, w której stała się dziwna rzecz... mianowicie, kiedy facet wyszedł z dżakuzi (nie wiem jak się to pisze, ale chyba wiecie o co b) to kilka metrów dalej zapalił mi się cały ogródek! I to na samej trawie! nic tam nie było postawionego! To wyglądało, jakby na każdej kratce nagle pojawiły się takie oddzielne płomienie (czyli tak, jakby na każdej kratce stała zapalona kuchenka (wiecie, jak ten ogień wygląda), tylko że kuchenek tam wcale nie było! Szybko dałam pauzę i nie zapisałam tej gry.

ps. wam też się tak czasem robi, że jak za długo siedzicie w dżakuzi to wam się sim zapala? nie wiem, czy ktoś nie opisał tego wcześniej, ale ja przynajmniej mam tak bardzo czesto.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.07.2009, 00:17   #3
Maltinka
Guest

Jakieś 3 godzinki temu jak grałam, Moja simka została porażona prądem i chodziła czarna jak smoła
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.07.2009, 18:40   #4
zuzza
Guest

Ja grałam swoją simką i kazałam jej isc spac. Następnego dnia jak właczyłam rodzinkę to mi wyskoczyło, że mi umarła na innej parceli, ale ciągle była w rodzinie. W drzewie genealogicznym rodziny było, że żyła.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 14:15   #5
Sherlock
Guest

Jak facet był w łóżku, to ono zniknęło i pojawiło się na ulicy w powietrzu

Babka uczyła małe dziecko korzystać z toalety, a ono zamiast siąść na nocnik, siadło w babki brzuchu XDDDD

Ostatnio edytowane przez Sherlock : 14.11.2009 - 11:44
  Odpowiedź z Cytatem
stare 05.11.2009, 18:16   #6
Majkela
Guest

U mnie nagle dziecko zniknęło xD Tak po prostu wyparowało z kołyski! Kołyska jest, a dziecka brak xD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.11.2009, 12:22   #7
caalam

Reputacja: 10

mojemu simowi odbiło i reszta domowników uciekła z domu o.o. dziwne, bo jak ponownie włączyłam grę (po zapisaniu) to wszyscy byli i nikt się nią nie przejmował.
caalam jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.11.2009, 09:44   #8
lizzielovesit

Reputacja: 10

a ja miałam pokojówkę. myła mi akwarium do 17 xd bo się chyba gra zacinała, a miałam też opiekunkę do dziecka, która jej pomagała, i moja nastolatka też czasem ;p bezsensu
a miałam też taką sytuację, że użylam kodu coś tam enabled true czy coś i mi się gra zepsuła. pokazywało się okienko ERROR i wgl jakieś niezrozumiałe rzeczy i niemogłam gry zapisać ani jej wyłączyć o.O musiałam zrzucić ją na pasek i zamknąć prawym klawiszem Eek

Ostatnio edytowane przez lizzielovesit : 14.11.2009 - 09:48
lizzielovesit jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.12.2009, 20:13   #9
Elajza
Guest

A u mnie było dwuosobowe łóżko i tam facet spał a kamere miałam obruconą z boku łóżka.
I on miał już pełen pasek energii i nagle tak co pochwile podnosił się i trzepał rękami. I ja zastanawiałam się czemu on tak robił i już myślałam, że sim mi się zaciął. Patrze, a tam, gdzie było wyjście z łóżka leżała jego kochanka, która zamdlała. Hahaha.

I jeszcze raz zaprosiłam dyra szkoły prywatnej on wysiadł i gdzieś poszedł, a tam z boku był licznik czasu jego wizyty i w końcu dziecko się nie dostało .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.12.2009, 20:04   #10
Marionette
Guest

U mnie w rodzinie była matka i dziecko. Podczas gdy matka chodziła do pracy to przychodziła opiekunka. I zamiast zajmować się dzieckiem ona pływała w basenie. No to się zdenerwowałam i skasowałam drabinkę. Umarła w wodzie, ale jej duch, który przychodził był biały i miał okropnie czerwone oczy.
A gdy mamą dziecka zadzwoniłam aby zatrudnić nową opiekunkę, pojawiła się jakaś nowa i powiedziała coś takiego: "Część xxx. Jak idzie praca? Mam przyjść teraz czy anulujemy terminarz?" Zupełnie jakby tamta nie istniała o_O
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania