|
|
|
|
#1 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
ja kiedyś zrobiłam se faceta wprowadzilam , potem poznałam simkę i zaproponowałam jeje żeby została na noc a ona zaczęła zachowywać się jak mały bobas , normalnie dłubała w nosie i wogle tak głupio że pojawił się psycholog . A mój sim się gapił
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Motherlode - 50.000
Kaching - 1.000 |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Moja simka czekała na chlopaka zeby się wyknąć z domu nocą. Leżała sobie i oglą dała gwiazdy czekając na niego. Ale z nieba spadł meteoryt i ją zabił
a miałam też drugi dom. Tam mieszkała dorosła simka i siostry bliźniaczki które się cią gle kłuciły i bily. I ta jedna nastolatka uciekla z domu!!!! a tą drugą i jej matkę uśmierciłam. I gra się skończyła bo nie było już w tym domu nikogo. i bylo napisane że parcela jest do sprzedaży bo te simki na pewno by sobie tego życzyły. ale co się stało z tą która uciekła z domu? Nie ma jej w skrzyni rodzin
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
A jest jakaś opcja w nocy - zabierz skradzionego gnoma ?? a czy ten gnom jest widoczny w ogródku złodzieja lub złodziejki ?? sorry, ale nie zrozumiałam za bardzo tego co napisałaś :/ a może te simy same idą do złodzieja, nie trzeba ich namawiać ??
Ostatnio edytowane przez apes666 : 01.11.2004 - 15:05 |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
To na pewno się każdemu zdarzyło, ale napisze. Kiedyś miałam sobie rodzinkę w Miłowie, i w tej rodzince było małe dziecko. I miało sobie kilka zabawek np. domek dla lalek. No i przyszła do mnie Liliana Przyjemniak i rozwaliła dziecku domek dla lalek :/ I jeszcze miałam raz tak że patrzyłam na jednego sima w pokoju, i jak chciałam przewinąć na widok drugiego, to ten drugi miał ręce wykrzywione w stronę lodówki i gdzie nie poszedł to te ręce nadal były wywalone w stronę lodówki :/;/
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja pokarze zdjęcie tez.Jak widać Nastolatki mają pierwszy pocałunek a rodzina nie cieszy się za bardzo ![]() Co sobie pomyśli jego dziewczyna ?
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
U mnie tez tak przy pocałunkach było (i przy flirtowaniu)
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
jak moja simka byla w iazy, tez wszystko bylo ok. No, poza tym, że dwa razy zwymiotowała
no ale do kibelka.... mąż jej potem tylko nos zatykal, bo nie chcial sprzatnąć
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|