|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
moja simka też była w ciąży i jak to bywa była strasznie głodna pojechałam do centrum z jej mężem bo chcieli jechać więc zabrałam ich do centrum. Głód jej spadał cały czas energia też więc szybko zabrałam ich do domu. Puźniej mi zasneli na ulicy koło domu. I w końcu głód jej spadł i miała czerowny cały pasek. Nagle pokazały się pragnienia wygrania ze śmiercią prędko dałam jej puszke z żarciem bo akurat stała w kuchni i udało się śmierć pozwoliła jej na dalsze życie i dziecko się urodziło. Tak trudno jest dpać o życię simów...
Teraz gralam i skasowalam auto sprzątaczki i ogrodniczki (kodem Moveobjects on) i one u mnie teraz mieszkają sprzątaczka to od teraz kochanka mojego sima Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 24.01.2005 - 22:58 |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
O w morde! Ta kobieta ma uraz twarzy! A może....och nie! Down! To straszne!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Mój Brat odebrał telefon... gadają, gadają... Wiec brat kazał sięrozłaczyć ale nie klikając na telefon tylko na tę ikonke do góry... Gostek położył telefon na ziemi i zamarł w bezruchu tylko ruszał głową gdy ktoś przechodził... Mój biedny brat musiał wprowadzać od nowa rodzinke. :\
Ps: widział ktoś kibel po podwójnym żyganku? mam gdzieś screena
|
|
|
|
#5 | |
|
Guest
|
Cytat:
wtedy jeszcze się udało jechać. Ale jej ten basior sie powiekszył w centrum i wiesz jak to simki w ciąży żrą gorzej niż lwy ;d
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Hej w mojej rodzinie Kapullettich simka zaszła w ciąże .I pewnego dnia jechali sobie żeby kupić ubranka dla dzieci.I nagle przyszła Irma z rodziny Kosowskich i pocałowała męża mojej simki.A moja simka powiedziałaże zadzwoni na policję i wyszli
MIELIŚCIE COŚ TAKIEGO? |
|
|
|
#7 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ej no mam problem... Ściągnełam ten patch co mówiliście, ale jak klikam żeby to zaktualizować to mi sie włącza żeby włozyc płyte Nr4 ale jak ją wkladam to nic sie nie dzieje tylko wyskakuje mi to samo... Plis pomóżcie!!!!
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|