Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.09.2004, 18:02   #1
Angeo
Guest

Sad Ja też miałam coś podobnego

moja simka też była w ciąży i jak to bywa była strasznie głodna pojechałam do centrum z jej mężem bo chcieli jechać więc zabrałam ich do centrum. Głód jej spadał cały czas energia też więc szybko zabrałam ich do domu. Puźniej mi zasneli na ulicy koło domu. I w końcu głód jej spadł i miała czerowny cały pasek. Nagle pokazały się pragnienia wygrania ze śmiercią prędko dałam jej puszke z żarciem bo akurat stała w kuchni i udało się śmierć pozwoliła jej na dalsze życie i dziecko się urodziło. Tak trudno jest dpać o życię simów...

Teraz gralam i skasowalam auto sprzątaczki i ogrodniczki (kodem Moveobjects on) i one u mnie teraz mieszkają sprzątaczka to od teraz kochanka mojego sima

Ostatnio edytowane przez 35C4R00N : 24.01.2005 - 22:58
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2004, 23:30   #2
donika
Guest

Wink

Cytat:
Napisał Adziczka
moja simka też była w ciąży i jak to bywa była strasznie głodna pojechałam do centrum z jej mężem bo chcieli jechać więc zabrałam ich do centrum. Głód jej spadał cały czas energia też więc szybko zabrałam ich do domu. Puźniej mi zasneli na ulicy koło domu. I w końcu głód jej spadł i miała czerowny cały pasek. Nagle pokazały się pragnienia wygrania ze śmiercią prędko dałam jej puszke z żarciem bo akurat stała w kuchni i udało się śmierć pozwoliła jej na dalsze życie i dziecko się urodziło. Tak trudno jest dpać o życię simów...
U mnie jak simka chciała jechac w ciazy do miasta to pisalo że "skoro jest w ciazy niepowinna ruszac sie z domu!" Nie wiem jak Ci sie udalo!?Pozdrowka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 10:44   #3
Osioł

Reputacja: 11
Domyślnie

O w morde! Ta kobieta ma uraz twarzy! A może....och nie! Down! To straszne!

Arthas, my son
Osioł jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.12.2004, 11:07   #4
Slimak78
Guest

ThumbsDown

Mój Brat odebrał telefon... gadają, gadają... Wiec brat kazał sięrozłaczyć ale nie klikając na telefon tylko na tę ikonke do góry... Gostek położył telefon na ziemi i zamarł w bezruchu tylko ruszał głową gdy ktoś przechodził... Mój biedny brat musiał wprowadzać od nowa rodzinke. :\

Ps: widział ktoś kibel po podwójnym żyganku? mam gdzieś screena
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.01.2005, 22:46   #5
Angeo
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał donika
U mnie jak simka chciała jechac w ciazy do miasta to pisalo że "skoro jest w ciazy niepowinna ruszac sie z domu!" Nie wiem jak Ci sie udalo!?Pozdrowka
To było w dzień kiedy zaszła w ciąże wtedy jeszcze się udało jechać. Ale jej ten basior sie powiekszył w centrum i wiesz jak to simki w ciąży żrą gorzej niż lwy ;d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 15:58   #6
Neroska
Guest

Domyślnie

Hej w mojej rodzinie Kapullettich simka zaszła w ciąże .I pewnego dnia jechali sobie żeby kupić ubranka dla dzieci.I nagle przyszła Irma z rodziny Kosowskich i pocałowała męża mojej simki.A moja simka powiedziałaże zadzwoni na policję i wyszli
MIELIŚCIE COŚ TAKIEGO?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 02.01.2005, 17:03   #7
rainne
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Neroska
Hej w mojej rodzinie Kapullettich simka zaszła w ciąże .I pewnego dnia jechali sobie żeby kupić ubranka dla dzieci.I nagle przyszła Irma z rodziny Kosowskich i pocałowała męża mojej simki.A moja simka powiedziałaże zadzwoni na policję i wyszli
MIELIŚCIE COŚ TAKIEGO?
nie, a Ty masz kuku na muniu
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 17:55   #8
ignis
Guest

ThumbsDown

Cytat:
Napisał Adziczka
Adziczka, chciałam ci powiedzieć, że simki w ciąży nie mogą jeździć do centrum:/
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.01.2005, 18:22   #9
tinka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał nova_gwiazda
Adziczka, chciałam ci powiedzieć, że simki w ciąży nie mogą jeździć do centrum:/
Chyba mówiła, że było zaraz po tym, jak simka zaszła w ciążę.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.01.2005, 11:38   #10
ola_x_tbg
Guest

Question

Ej no mam problem... Ściągnełam ten patch co mówiliście, ale jak klikam żeby to zaktualizować to mi sie włącza żeby włozyc płyte Nr4 ale jak ją wkladam to nic sie nie dzieje tylko wyskakuje mi to samo... Plis pomóżcie!!!!
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania