|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
U mnie tak było , że facet miał żonę. Miał romans z nastolatką. Chciałem żeby oni zerwali ze sobą, dlatego przy jego żonie zaczął sie całować normalnie. nic się nie działo. Potem wziąłem Gorące Pocałunki (nadal przy jego zonie) też nic to nie dało. Próbowałem różnych sposobów np. mój sim z nastolatką robili bara-bara przy jego żonie też na nic!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ostatnio moja simka pojechała a randkę ze swoim chłopakiem. Na randce poprosiłam go o odwiezienie do domu moim samochodem oczywiście.... Pierwszy wsiadł mój chłopak... Moja simka wogóle nie weszła do samochodu. Uniosła się w powietrze i zaczęła jechać bez samochodu i to trochę dalej od jej widocznego samochodu i chłopaka...
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Ja miałam niedawno dziwne zdarzenie. Mianowicie, simka zaszła w ciążę. Zaraz potem wyprowadziła się z domu (zanim jeszcze jej brzuch urósł). Wprowadziła się do innej rodziny i po trzech dniach urodziła córeczkę. Następnie znowu wyprowadziła się z domu i powróciła do starego, dziecko pozostawiając innym simom. Potem grałam sobie tą simką i jej mężem, a tu nagle simce rośnie brzuch! A nie brałam po raz kolejny opcji 'postaraj się o dziecko'. W końcu simka urodziła kolejną dziewczynkę, a ojcem jest ten sim, z którym miała poprzednie dziecko. Dziewczynki różnią się tylko nosami (jedna ma odrobinę większy od swojej siostry). To chyba jakiś błąd w grze.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
To może bliźniaki? Choć z tego, co się orientuję, bliźniaki są jednocześnie. Dziwne zdarzenia? Proszę bardzo: "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta" - to jest dziwne zdarzenie, choć codzienne... :con:
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Hmm.. Ja jakichś specjalnie dziwnych błędów i błędzików nie miałam ale najbardziej denerwujące są chmurki nad głowami simów :con: Nie to,że są. To, że są jest wspaniałe ale to co przedstawiają gdy np. gra wolno chodzi...No ludzie jak to wygląda gdy sim przewijając dziecko myśli o "Bara Bara w miejscu publicznym"
Może się czepiam ale mnie takie rzeczy drażnią ;/
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
To chyba nie powinno się zdarzyć....
Pewnego dnia mojego Sima porwai KOSMICI. Więc czekałam aż mi zwrócą Simowy TYDZIEŃ. I on już nie wrócił..... dziwi mnie to, bo z tego co wiem to zawsze oddają Simów... |
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Kiedyś miałam taką rodzinkę-składała się z babki, faceta i małego dziecka.Facet z babka chodzili do pracy więc zatrudniłam opiekunkę do dziecka-miała na imie Klara
. I ona chciała się wykąpać u mnie w domu <bezczelność> ale na szczę
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Kiedyś miałam taką rodzinkę-składała się z babki, faceta i małego dziecka.Facet z babka chodzili do pracy więc zatrudniłam opiekunkę do dziecka-miała na imie Klara
. I ona chciała się wykąpać u mnie w domu <bezczelność> ale na szczęście albo na nieszcęście :con: wanna się zepsuła i ta cała Klara z niej wyszła, ale... nie ubrała się!chodziła tak po całym domu i na dworze do powrotu rodziców biednego dziecka i dopiero jak miała wychodzić to się ubrała
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
Kiedyś w środku simowego dnia zaczęło coś szumieć głośno w grze raz ciszej raz głośniej...przypominało to dżwięk helikopteru...czy ktoś może wiedzieć co to mogło być?? Dodam jeszcze że moi simowie mieli prace jako piloci w Karierze poborowego...A i jeszcze że jestem pewna że to nie ufo bo wiem co się dzieje jak przylatuje...
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
A SKąD WZIAC ELIKSIR MłODOśCI w Sims 2 zwierzaki?? ;(
|
|
![]() |