![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
DWIE GWIAZDY odc. 19
..wróciła z dzieckiem. -Ona musi nazywać się Alina-powiedziała srogo do Johna-Jeżeli chcesz mieć żonę... -TAK! chcę.. zgoda... Będzie Aliną. -A teraz wyjdzcie-schyliła się nad siostrą i szepnęła-Diano..... Twoja Alinka potrzebuje prawdziwie matczynej opieki... Kurcze.. płacze a ja nie umiem karmić dzieci... Wcześniaki, kochanie, wymagają szczególnej opieki... A ja nie mogę zapenić Alince żadnej opieki... Diano!!!-Diana lekko się obudziła-Diano.. Diano!! Nakarm ją!! -Alinka??-matka wzięła córkę i nakarmiła ją oraz uśpila. -Udało się!-krzyknęła Róża -Jak to zrobiłaś?-zapytał John, wchodząc do pokoju -Normalnie. Diana nie ma 19 lat, a już ma dziecko, męża, jest sławna... To się dla niej najbardziej liczy. Tak więc musiałam obudzić w niej matczyny instynkt. -Jest jeszcze coś co się dla mnie bardzo liczy-powiedziałą Diana-Ty, Różo. *** W domu. -Diano, trzeba tym wcibskim reporterom wytłumaczyć twoje zaginięcie. -Powiemy im prawdę? -Tak.... Mamy kilka ofert na filmy. Wszedł John i: A. Rozglądnął się po pokoju i wyszedł. B. Wziął śpiącą Alinkę na ręcę i wybiegł. c. Powiedział: Muszę wam coś powiedzieć. Ostatnio edytowane przez Zong : 03.10.2004 - 17:03 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|