|
|
#18 |
|
Guest
|
DWIE GWIAZDY odc. 21
.. no nie wiem kim chcę zostać. Chcę z wami zdecydować.. -A kim chcesz być? John nagle wyrwał Alinkę i pobiegł. -On jest szurnięty-szepnęła w słowach "pocieszenia" Róża Dianie i pobiegła za nim. Nie miało obciążenia (Alinki), a po ztym szybko biegała więc dogoniła Johna. Ale dogoniła go jak wchodził do jakiejś fabryki. -Poradziłeś sobie-powiedział jakiś "faciu". -Tak.. Nie było łatwo. Ile dostaję? -5 000, jak uzgodniliśmy. -10 000 lub nie daję. -CO??? -John.. John-powiedziała nadbiegająca Diana-NIE wolno ci sprzedać swojego dziecka! -Ależ nie-powiedzaił John-On nie jest Johnem-prawdziwy John wyrwał sztucznemu Alinkę. -John...? -Róża mnie uwolniła. On-wskazał na s z t u c z n e g o Johna-mnie związał. -Ale czy prawdą jest to, że chcesz wyjechać? -Tak. Chcę zostać tym.. co pisze scenariusze. -Scenarzystą, kretynie-powiedziała Róża. -Ale najpierw pójdziemy na policję.. oczywiście z nimi. I dopiero za 3 miesiące. *** Minęły 3 miesiące. John na lotnisku, z rodzina, samolot za 30 minut. ostatnie pożegnania. -Trzymaj się. ;( Lepiej nie jedz. Mam przeczucie, że coś złego sie stanie-rozpaczała Diana. - Diano nie rozpaczaj. Zawsze masz złe przeczucie. Tak to by John nigdy nie pojechał. A ty-Róża zwróciła się do Johna-lepiej o nas pamiętaj i pisz kartki itd...-Masz-Diana wręczyła zdjęcie i malutką rzecz Johnowi-nie zapomnisz. Minęło 20 minut. John wylatuje Ostatnie ;( , głównie Diany. CDN. |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|