|
|
#20 |
|
Guest
|
madzi-tu jest temat gwiazdowe telenowele, więc piszemy. Żadko kto tu zagl;ąda, wie c ja i Karuś piszemy raczej do siebie.
A-nie chcę ani drastycznie (c) ani tak trochę (b)DWIE GWIAZDY odc. 28 ....Bo jej nie kocham. Wynoście się stąd obydwie! -Z największą pzryjemnością-syknęła Róża i wybiegła. Nie było to przyjemne rozstanie, zwłaszcza jak na rodzinę. W szpitalu. -Kochanie, trzymaj się. Bądz dzilena. Anne nie kocha ALINKI! -Jak można nie kochać tego słodziutkiego stworzonka? -Muszę znaleźć miejsce zamieszkania. Będę rzadziej przychodzić.. -A kto zaopiekuje się Alinkeczką? -JA! -Przemęczasz się!-Ale Róża już wyszła. -Kwiaty dla pani Diany Kowalik -Kochający wielbiciel. To ten sam!-i wiadomo o czym się Diana zamyśliła *** Tydzień później. Róża nie przychodizłą do siostry, nie miała czasu, za to zarobiła 10 000$! -Czy jest Diana?-zapytałą swej "przyjaciółki", pielęgniarki -Zapytaj Antoniego (lekarza)-powiedziała płacząc -Strasznie się niecierpliwiła-powiedział on-wyszłą po ciebie. Stęskiniła sie. Za Alinką też. Dwie godziny temu wyszła. Najpierw poszłą do parku.. -CHOĆ! Zastali (Róża, lekarz i pielęgniarka) leżącą Dianę. -Jakiś faciu przeszedł i wziął ją w krzaki. Później.. ją rzucił-powiedziało dziecko żądne opłaty za informacje, którą dostało. -Ona znów jest w ciąży-jęknął Antonio -W dodatku jest jej gorzej-szepnęła Marta (pielęgniarka) I co sie ma stać? Wybierz Karuś! A. dziecko będize chętne do podania opisu bandyty B. Zawiozą Dianę do szpitala i okaże się, że (cd Twój) C. Zza krzaków wychyli sie męzczyzna i dziecko powie: TO ON! Jeszcze jedno pytanie. Kim ma być to dziecko (chłopiec, dziewczynka)? |
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|