![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
B! KArusiu nie wyzdrowieje... Czemu? przeczytasz..!
DWIE GWIAZDY odc. 29 ...że jej córeczka będzie chora na serce. Diana obudziłą sie. -Dianuś?-spytała Róża -Gdzie moja córka??? -Tu-wskazała na jej brzuch -JESTEM W CIĄŻY!!!???? Usuwamy ja jeszzce dzisiaj! -Diano! -NIE CHCĘ TEGO DZIECKA! Ono jest tego... podrywacza! Antoni! Usuń mi ciążę! -Nie chcesz chorej na serce...? -I jeszcze ma być chora na serce? Ja nie chcę wogóle dziecka! Nie dało jej się przekonać. *** Minęły 3 miesiące i 3 tygodnie. Diana wyjechała. Musiała się leczyć. Róża zarobiła 1 000 000$! Opłaciła leczenie. Pewnego dnia,w sądzie (a co myślicie! tam też się geniusz przyda!) Róża widzi Dianę. -Diano, kochcanie wypuścili cię a ty ani słówka? Miałaś jeszcze dwa miesiące się leczyć!... Diano!-Diana uciekła-CO JEJ SIĘ STAŁO!!??? *** Mijają dwa miesiące. Diana i Róża siedzą w domu. Diana patrzy na swe maleństwo, dziewięciomiesięczne. -Patrz.... Jesteśmy najbardziej sławne, choć nie bylo nas ponad pół roku w SB... -Kiedyś trzeba wrócic.... Może jutro-westchnęła Diana(ich pieniądze-prawie 1 000 000$) i dodała szeptem: -Cztery razy byłam w ciąży -I tylko raz urodzialaś. Diano, czy ty wiesz kim był ten twój wielbicile, który posunął się aż za daleko? -To Joe. -Joe??? On całymi lekcjami się gapił na ciebie, na twój warkocz.... -Kocha się we mnie. Nic na to nie poradzę, że go nienawidzę. -Za ten czyn? -Nie. On... Nagle wszedł: A. Joe i powiedział co ja? (odpowiedz twoja) B. Ktoś, ja go ustalam(GO! TO FACET!) C. Anne i powiedziała (to ty ustalasz) Ostatnio edytowane przez Zong : 08.10.2004 - 21:50 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|