|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
ja . chcę zabić . ale się nie dają . świnie jedne . xDD
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
MiQued93 ty zabójco ;]. Ja rzadko zabijam simów,chyba że mi coś nie spasuje albo jak chce zacząć wszystko do nowa.Ale zazwyczaj eksmituje rodzine i robie nową.
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Zabijam, i to jak często,uhuu!Chyba,że kogoś wyjątkowo lubię - wtedy raczej nie,długo nim gram,ale zawsze na koniec muszę go zamordować
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja też dosyć długo gram no i potem tylko śmierć ;] Jak u człowieka.
|
|
|
|
#6 |
|
Reputacja: 15
|
Z jedynki to nonstop ich zabijałam
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Często
Najczęściej robie wielki pożar lub topie ich w basenie.
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Oczywiście, ze zabijam swoich simow. To moja ulubiona część gry
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
No, ba!
Ale w TS1 to nie jest taka zabawa, chociaż moją największą rozrywką jest patrzenie jak Majka Ćwir ginie w płomieniach chociaż patrzenie na Kasandre gdy pływa i wyjść z basenu nie może, a jest zmęczone też jest nice ^^
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Jest jakaś tendencja "W jedynce mordowałem/am Simów, ale w dwójce mnie to nie bawi" i ja się jej poddaję. xD' W jedynce tą największą willę zburzyłem i wprowadzałem tam rodzinki po 8 osób, dawałem Speed up czasu, albo robiłem kawałek ściany z kominkiem, pare krzeseł i obsadzałem działkę klombami z kwiatkami. Jak się od kominka już zafajczyło to ogień po tych kwiatkach taką "falą" szedł i kosił Simów. Teraz jak o tym pomyślę, to dostrzegam skad się moje problemy psychiczne wzięły.
Teraz kurcze nie mogę, przywiązuje się jakoś do tych Simów, a nawet jak jakiegoś nie lubie to wydaje mi się zabicie go specjalnie nieetyczne(kurde, na prawdę się starzeję! T_T ). W dwójce zaletą jest to, że się starzeją i robią miejsce na nowe dzieci to sie tak nie nudzą. Naturalna selekcja. Pewnie jakby mi się spalili np. naturalnie to bym nawet zapisał grę, ale kupuję alarmy zawsze. Nie mogę ich świadomie na to narażać. Mogły by się alarmy psuć, byłoby ciekawie. O_o |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|