|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Buu i jak z tymi dzeićmi>>:>
odc. 19 - Nic, - tylko trzeba ci kupić suknię. -Maciek ja o tym nie pomyślałam....- jęknęłam i załamałam się. -Nie płacz, mamy jeszvze 6 dni. - pociesył mnie kiepsko. - mamo kiedy kolacja?? - zapytała zuza pokazują c na brzuszek. - Już - powiedziałam. Nie byłam w stanie do gotowania więc zrobiłam jej grzanki z serkiem i szyneczką i polałam ketchupem. - Maciek jutro jak wrócisz z pracy to idziemy na zakupy. - odparłam beztrosko i poszłam skię uczyć. ********* Kiepsko mi idzie w tej klasie maturalnej. Dzisiajn dostałam 5 ale celem uczena się do 4 rano. Nie mogę znieść mysli że Zuzia źle się czuje w szkole albo że np tęskni. Wczoraj płakałam kiedy skonczyłam się uczyć, z własnej głupoty. Niestety było mi przykro że zuzia nie chce chodzić do szkoły. Dzisiaj wieczorem mam pokaz ale powiedziałam im że jestem chora. Idę w frzeczywistości na zakupy. O nie!! Dzisiaj będzie przemarsz i za to dostałabym 200 000 000$!! Szybko odwołałam to i powiedziałam im ż byłam u lekarza a on mówi że to nic poważnego. Byliśmy w sklepie z sukniami i już ją mam. Jest śliczna z rekawami z koronki, a jej dół jest z białej tloczonej w rózyczki tafty. Mam też welon i tylko pozostały mi do kupienia buty. - mamo? - zapytała mnie dzisiaj Zuzia. - tak? - zapytałam znad talerza z kluskami. - A jak urodzi się dzidziuś to co będzie ze mna? - zapytała a ja sobie uświadomiłam że tego nie planowałam akurat. A: oddamy cię do domu dziecka. B: zatrzymamy w domu C: oddamy do ciotki do warszawy |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
B! Karuś, zmienię trochę twoje pytanie, wybacz...
DWIE GWIAZDY odc. 32 ... Czy planują państwo więcej dzieci? -Chodzmy.. Musimy iść.-poszli i nie zauważyli, że w drodze powrotnej reporter zrobił im kilka fotek. Joh zaczął pisać scenariusz, dniami i nocami, "pokazywał się tylko w czasie posiłków"(cytat z "sztana z 7 klasy"). Daina i Róża prowadziły "poważną rozmowe", na jeden temat: życie. Pierwsza: -Dianuś... Ty musisz myśleć o swojej przyszłości. -? -Masz męża, Alinkę, sławę, -Kochająca siostrę...Zajmij się sobą!! RÓŻO! -Ale co..? -TY MASZ PIEKNE ŻYCIE!! -Ja..? -a raczej je możesz mieć! -Nie mogę! -MOŻESZ JE SOBIE SWORZYĆ! Trochę AMBICJI! -Diano! -Jesteś piękna, zdolna! Do pełni szczęścia wystarczy, żebyś wyszla za mąż! -SZCZĘŚCIE??? Ty TO nazwyasz szczęściem!!!!??????? -TAK! Znajdz sobie męża... -Nie!... Nienawidzę facetów Dlaczego? PROSZĘ propozycję, koochana Karusiu
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|