![]() |
#202 |
Guest
|
![]()
tesh miałam ochote na stegowanie gry od kumpla...ale swoim komentarzem mnie zniechęcił: oni jak sie caluja to są od siebie gdzies tak 10cm....nie czuje zadnej potrzeby posiadania tej gry....
Ostatnio edytowane przez Zizej : 30.09.2004 - 07:14 Powód: za dzuo literowek XD |
![]() |
![]() |
#203 |
Guest
|
![]()
Ja mam ta gre ale mi sie szybciudko znudzila teraz ts2 ale mi juz tez sie nudzi ;(
|
![]() |
![]() |
#204 |
Guest
|
![]()
Hej!!czy chciałbyś ze mną prowadzić stronke www??jak umiesz to ty byś zrobił a ja bym skombinował szablon i inne dodatki??pisz do mnie na gg lub poczte gg:1871239 poczta:[email protected]
|
![]() |
![]() |
#205 |
Guest
|
![]()
Mam SINGLES, na szczęście "kopię bezpieczeństwa" i mogę otwarcie powiedzieć, że ta gra jest badziewna, beznadziejna i pełna błędów...
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Guest
|
![]()
tak samo uwazam ciezko jest grac i ciezko zdobrywac zaufanie singlesow :/
|
![]() |
![]() |
#207 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Hmmm...Kiedyś to się zastanawiałam nad singlesami.Podobała mi się recenzja w Clicku!Ale z tego co tu piszecie,wynika,że to najlepsza gra nie jest.Więc to mnie jusz trochę zniechęciło do kupna.A jeszcze bardziej to,że gra jest,taka bardziej dla starszych. |
|
![]() |
![]() |
#208 |
Guest
|
![]()
Córeczko mi sie ts2 juz znudzilo no moze czasami tam pogram :/ a singles tez mi sie znudzilo szybko
|
![]() |
![]() |
#209 |
Guest
|
![]()
Singles jest kupa a nie gra! Dodatku już chyba nikt nie kupi... Sims 2 zgniotło ich totalnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Guest
|
![]()
Dokładnie, TS2 wyprzedziłe dobre pare razy
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |