|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a służące.. hmm.. pokojówka? telefon -> usługi -> Pokojówka ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja lubię karierę obiboka. Na ramym szczycie zarabia się 1400 a pracuje tylko 3dni w tygodniu (piątek, sobota, niedziela), od 22:00 do 2:00. Mój sim, gdy doszedł na szczyt tej kariery miał pewną sytuację w pracy. Jego zadaniem było rozruszanie sztywnej imprezy śpiewaniem albo przebiegnięciem nago po pokoju. Wybrałam śpiew i sim stracił pracę
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Ja nie lubie helikopterów po strasznie hałasują wole limuzyne
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Mam pytania...(3): Można kierować simsmi w pracy? Jeśli tak, to czy kieruje sie tymi simami co sa w domu i tymi co w pracy..? Jak jest z tymi zadaniami?
Z góry dziekuję ( :ty: ) |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie steruje się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
WIELKIE DZIEKI! A czy:
1. te komunikaty pojawiają sie często? 2. zależy od nich praca? 3. Czy za prawidłowy wybór dostaje się coś? |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
helikopter jes tw polityce też na najwyrzszym szczeblu kariery polityka zarabia sie 1320 a na najwyższym medycyny 1400 z kawałkiem ale w tych karireach są ogromne premie w medycynie dostałem premie 80 000 a w polityce 50 000
![]() Ostatnio edytowane przez Toxic : 05.12.2004 - 15:32 |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Cytat:
tutaj macie listę wszystkich karier z poszczególnymi szczeblami i wymaganiami: http://snootysims.com/careers.php - dla dorosłych http://snootysims.com/teencareers.php - dla dorosłych i emerytów |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
A ja bym wolała innego rodzaju kariery :( | Kremówka | The Sims 1: Rozszerzenia | 19 | 30.05.2004 09:01 |