![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
- Reżysera - najbardziej prawdopodobne.
odc. 26 Postanowiłam oddać go do zakładu i zafundować mu leczenie. Starałam się wyciągnąć z niego gdzie przepił te akty i starałam się je odzyskać. W końcu wpadłam na trop. Urodziłam się 14 grudnia w charakterystyczny dla niego dzień, a więcpobiegłam do wszystkich klubów pokerowych w mieście. 14 grudnia grał w "zagraj i zmiataj" więc popędziłam tam szybko samochodem nie myśląc co wyprawiają bliźniaki same wodmu. Odzyskałam szybko akt i poleciałam do szpitala. Uff....przyjęli. Jadę do domu. Wszystko O.K. Dzowni telefon. Zmęczona przedpołudniowym pędęm podnoszę słuchakwę. - Halo? - pytam - Elo Kaja, - słysze zanjomy głos - Czesć Blenda. dzisiejszy dzień odpada, nie jestem w stanie. - wyjąkałam. - Nie odpada, chcesz być salową?? - zapytała mnie groźnym tonem - Nie. Nie mogę bo Zuzia ma rozwaloną głowę i niańka z nią siedzi a Maciek zarabia Kasę. - wyszeptałam by nie zbudzić dzieci. - Daj se siania i przywieź ją na zdjęcia. Dzieciaki też możesz - powiedziała głośno. - No dobra pa. Będę koło 17. - palnełam głupio i wyszłam na korytarz. Maluchy skowytały nieszczęśliwie. Wteknęłam im w buzie smoczki, przywiozłam Zuzę ze szpitala i zabrałam się za obiad. - Mamo....- zapytała cicho Zuzia znad mattmy. - czego nie rozumiesz? - zapytałam wprost. - Niczego. Dziadziuś. - powiedziała a mi wyleciał garnek z ręki. - Dziadziusia nie ma i nie będzie. - odparłam jej i podpaliam gaz. - Czemu>- wyciągała dalej siostra. - Siora daj sobie spokój i siadaj nad majzą. To jest twój tata. - poprawiłam ją i zobazcyłam łzy w jej oczach. - Zraniłaś mnie. - powiedziały drżące usta. - Przepraszam. Jedziesz do dzielnicy showbiznesu> - zapytałam. -Z rozwaloną głową z którą cudem wyszłam ze szpitala? - zapytała - No, Będziesz mi potrzebna w filmie. - JUPI!! W FILMIE!! - krzyknęła "córka" i zaczęła skakać wkoło mnie. - Uhm. Rola śladowa ale jest. Nałóż na siebie tą sukienkę. - wskazałam na odważne ubranie dla córci. Zajechalyśmy tam....a tam okazało się że. A: rola jest niepotrzebna B: córka jest za mała C: ona wcale nie jest moją córką |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|