|
|
#11 |
|
Guest
|
B. A jak reżyser może być świadkiem, jak jest oskarżonym...? Coś dodam.
DWIE GWIAZDY odc. 38 ..reżysera, który przebywał obok. przysięgnął, oczywiście, mówić prawdę i zaczęło sie. -Panie Michale, pzrebywał pan obok planu.-Róża zadała pytanie -Proszę mi mówić panie Mike. -A więc panie Mike..? -Tak, przebywałem. -Co pan robił? -Patrzyłem się na dzieło obecnego reżysera i czekałem na moich aktorów. Mieliśmy zobaczyć okolicę. -Co pan zobaczył? -Trwała ostatnia scena. jechał wielki wóż, strażacki. Na nim siedziało dziecko. Rozpaoznałęm w nim Alinę Bean. -Co sie stało? -Alina, jakby popchnięta spadła głową w dół. Pani Diana Kowalik (Bean) rzuciłą się na dziecko. Reżyser zakończył film. -Czy stało się coś Alinie, według pana? -Po takim upadku musiło stać jej się coś z głową. Na szczęście komarowałem scenę, nagrywając widoki. -Nie miał pan celu nagrywając? -Miałem. Miałem to aktorom pokazać i, powiedziałem, mieliśmy wybrać górę. -Następna rozprawa za tydzień, o 15.00!!!-krzyknęła sędzia -Wygramy..?-spytała Diana -Nie wiem? -Kłamałaś, że Alinka uderzyła się w głowę. -Znasz mnie od 19,5 lat. Nigdy nie kłąmię, zwłaszcza pod pzrysięgą! To niestety jest prawda. -BOŻE! -Dianuś... -CO JEJ SIĘ STAŁO!!!!!!!!!!!! Przyszła Marta (pielęgniarka) i powiedziła: A. ma udar mózgu B. chyba nie żyje C. ma poważną ranę, potrzebna jest taka rehabilitacje, że was na to nie stać Ostatnio edytowane przez Zong : 14.10.2004 - 21:06 |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|