![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() DWIE GWIAZDY odc. 43 ...Żebyś wiedziała! Nie kocham cię!! Ani tego bękarta czyli tej wstrętnej Aliny!! -JOHNIE? Go jednak już nie było. Wyszedł, a chwilę po nim Róża -Diano...-szepnęła Marta-Nie płacz... On... on oszalał -AKurat! Łatwo ci mówić... Ty go tak nie kochałaś... ja bez niego... to nie ja. W tym momencue wpadła Róża i krzyknęła: -Jestem przekonana, Dianuś, że kochasz tego patałacha. Jeśli chcesz go mieć spowrotem napisz list do niego. Diana bez wachania napisała piękny list. Róża już miała wyjść, ale jeszcze szepnęła: -Marto... Potrzebuję twojej pomocy. Marta pobiegła za Róża. ta doprowadziła ją do jakiegoś obskórnego domu. Weszły tam. -Johnie Bean. Czy ty nie oszalałeś? -Nie. -Wiem, że kłamałeś. Ty i Diana macie prawowity ślub. -Wiem... ale ja chciałem sprawdzić jej miłość. -Ona bez ciebie to trup.Ona nie może żyć bez ciebie! -na pewno? -Marto... -Tak. Ona jest w rozpaczy. A po tym jak powiedziałeś na Alinkę... -Ale ja ją kocham!ubustwiam! ja naprawdę... -Masz list i zastanów się. -"Kochany Johnie! Po tym co powiedziałeś, zastanawiam się po co żyć. Nie wiem co robić. Ja Cię kochałam, a Ty... A Ty tak nagle..."-czytał John -Przeczyatj sobie po cichu. -Ja ją naprawde kocham! Ja też nie mogę bez niej żyć! Myślałem, że to ona... -I tacy są zakochani-mruknęła Róża-No chłopie! Jutro urodziny Alinki. Chodz do Diany! -TYlko.. list napiszę. W willi. Weszli do pokoju. -O Boże...-szepnął John CDN. |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|