Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 19.10.2004, 08:15   #1
Niteczka
Guest

Domyślnie

A ja miałam też coś ziwnego,a mianowicie-gdy mój sim miał zaspokojone pottzeby,takie jak np. higiena,rozrywka to wybuchł pożar!!Zgasił go,ale za to miał higienę tak czerwoną,ze taki zielony dym leciał z jego pod pach i muchy latały.Miałam włączoną wolną wolę i po chwili patrzę,mój sim podchodzi do zlewu i sie myje gąbką!!!!Ale takiej opcji nie ma,sprawdzałam!!!Mój sim kąpał się gąbką w zlewie!!!Śmiechu warte!!!Jego żona spojrzała na niego złowieszczo i się popukała w czoło.

Dziwne historie nr.2

Kiedyś miałam simkę,co miała na maksa zły humor,wtedy pojawił się taki zajączek i ją zabawiał,aż w pewnym momencie się na niego wkurzyłam i go zaatakowałam!!!Ten zając ma teraz złamaną rękę

Dziwne historie,część 3

Każdy pewnie tak miał ale ja to napisze-miałam rodzinkę Ćwir i Kasandra się zakochała z takim jednym-Donie Lotario.Każdy ma te rodzinki,nie?No ale Kasandra się mu oświadczyła,a on odmówił!!!!Drań jeden!!!!Kasandra zwariowała!!!!Nagle z góry spadł taki doktorek,co go tylko Kasandra widziała.Wyleczył ją!!!Hurra!!!!

Dziwne historie 4

Teleskop o północy to fajowa gradka,miałam sima,interesował się ufo i w pragnieniach miał wszystko o ufo!!!!No więc w końcu sobie popatrzył i go ufo porwało,chwilke potem jego dwaj kumple[w dzielnicy Dzwinowo,Rodzina nie pamiętam,jak se przypomne,to dopisze,ale chyba Dziwak],a ten co go porwali to Waldemar sie nazywał]wpatrywali się w niebo i pojawiło się UFO!!!!!WYGLĄDA TAK REALISTYCZNIE!!!SUPER!!!!!No ale tak poza ufo,to ...UFO PRZESŁAŁO MI 14 NIEMOWLĄT!!!!!!!!!!!!!MASAKARA!!!!!!!!!!!!!!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 02.07.2005, 15:36   #2
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Cytat:
=Każdy pewnie tak miał ale ja to napisze-miałam rodzinkę Ćwir i Kasandra się zakochała z takim jednym-Donie Lotario.Każdy ma te rodzinki,nie?No ale Kasandra się mu oświadczyła,a on odmówił!!!!Drań jeden!!!!Kasandra zwariowała!!!!Nagle z góry spadł taki doktorek,co go tylko Kasandra widziała.Wyleczył ją!!!Hurra!!!!
Tak, to normalne. Ja też tak miałam, że na łuku weselnym kliknełam Kasandrą "weź ślub" bo wtedy Don przebywał na parceli Ćwirów no i on odmówił. A czemu? Sądzę, że mieli za słabe kontakty. Nie pamiętam już ale ta ok 80 górny wskaźnik a dolny ok 70. To za słabo na ślub. Kasandra miała też w obawach: "zostać porzuconą przed ołtarzem" i dlatego gdy jej obawa się spełniła z nieba zleciał taki doktorek i ją leczył nie?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania