![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Jasnę, że możesz pisać, tylko przypomnij o czym to było, bo było to daaawno temu.
![]() DWIE GWIAZDY odc. 44 .. ujrzeli Dainę leżącą w wbitym nożem. Lekko drgnęła. Siedzący przy niej John szepnął: -Kochanie.. ty żyjesz! -nie mów tak do mnie-szepnęła. John wręczył jej otwarty list. Ta z niechęcią go przeczytała i powiedziała: -Czy tu jest sama prawda..? -TAK! -Różo? -Tak... -Diano, kto ci to zrobił? -Ja.. -Chciałaś popełnić samobójstwo! Znowu! Ty panuj nad sobą! -Pomóżcie mi... oł... ja UMIERAM! *** W szpiatalu, dwie godziny po operacji. -Kochanie... Jak się czujesz? -Ty mnie naprawdę kochasz? -A jak myślisz. -nie wiem.. -Ależ jak mogę cię nie kochać! A nasze słodziutkie dziecko! -Jutro... -Jak ona zniesie urodziny bez ciebie? -Będę... Róża zajrzała przez uchylone drzwi. Małrzeństwo całowało się. -Pogodzili się. I dobrze. *** Urodziny Aliny. zaproszeni zostli wszyscy przyjaciele rodziny nie wyłączając reżysera, którego z niechęcią zaproszono. W czasie urodzin... A. Reżyser zginął od kuli B. Diana gdzieś zaginęła C. Piszesz sama Karuś a jak z Twoim opowiadankiem ![]() Ostatnio edytowane przez Zong : 20.10.2004 - 16:35 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|