Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.02.2005, 13:31   #1
Detch
Guest

Domyślnie

Coz ja gram tylko marzycielami wiec:
-Szczepan wyprowadzil sie i ozenil, ma blizniaki i dobrze zarabia
-Dariusz ozenil sie z simka stworzona przeze mnie i ma dwie corki, jedna jest nastolatka, a druga dizeckiem i jest juz starym dziadkiem
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 18.02.2005, 21:06   #2
Xanti
Guest

Domyślnie

ja to tak:
Miłowo- Ćwir- Kasandra rzucila Dona bo widziala jak sie kochali, ożenila sie z Marzycielem, a Mortimer i Aleksander sfixowali i non- stop graja na pianinie
Biedak - Balbina urodzila 3 dzieciaka i zaleca sie do mojego sima
Lotario - Don sprowadzil do siebie Nine i Kasie sprzataczke , zrobil im dzieci i ozenil sie z Nina
Przyjemniak - te malzenstwo znow sie kocha ( i tak a propos to Daniel :\ )
Marzyciel - pobral sie z Kasandra
Dziwnowo - Dziwak - Walduś i Paskal maja 2 ufoków - Świrka i Adele, a ten trzeci ozenil sie z BAteryjka i spoznia sie na obiady
zmrok Oliwka umarła a Ofelia ozenila sie z ufokiem Jasiem
Papużka - ta ruda romansuje z Waldusiem a Nerwus ozenil sie i zyje dlugo i szczesliwie
Samotnik - zbija kokosy
werona - Kapulet - Julia wyszla za romea, hermia za Puka a Tybald za moja simke
Montek - Patryk pogodzil sie z Konstantym a Merkucjo ozenil sie z Kapuletka jakas
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2005, 09:53   #3
liliana_przyjemniak
Guest

Domyślnie

Zapomniałam o rodzinie Ćwir! Kasandra wyszła za Dona, potem przyłapała go na gorących pocałunkach z pokojówką. Mortimert wyprowadził się do Niny. Don, Kasandra i ten syn Mortimerta (nie pamietam imienia) wyprowadzili się do nowego, ogromnego domu (ja go wybudowałam). Ten chłopiec zmienił się w nastolatka. Potem Kasandra zaszła w ciąże. Pewnego dnia poszla zrobic spagethii i zjawił się mroczny kosiarz!! Don wybłagał o jej życie, ale w tej chwili zrobił się pożar, bo nikt nie zdjął spagethii z ognia!! Przyjechała straż pożarna i jakoś to ugasiła. Potem Don zdradzał Kasandrę z Kasią (pokojówką) w dużej wannie. Kasandra to zobaczyla i go spoliczkowała. Z Kasią się pokłóciła i zaczęła ją obrażać. Teraz jeszcze nie wiem, ale chyba się rozstana i Kasandra zamieszka z Marzycielem (oczywiście tym starszym), a Don z Kasią.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 15:13   #4
blondie89
Guest

Domyślnie

strasznie lubie grac maxisowskimi rodzinkami

a wiec tak:
daniel i marysia przyjemniakowie sa w zgodzie kochaja sie itd... marysia teraz jest z nim w ciazy, daniel nie zabawia sie z pokojowka. marysia rzucila prace i zajmuje sie domem. siostry sa dalej wobec siebie okropne, mimo, ze staram sie je pogodzic
don lotario ozenil sie z pokojowka kasia (ma teraz zarcie mniamm i czysciutko ) ona jest teraz w ciazy.
marzyciel szczepan ozenil sie z kasandra, ktora oczywiscie zerwala z donem, planuje zrobic im dziecko (jaaa? )
nie chce mi sie wiecej pisac
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 15:41   #5
Aga:-)
Guest

Domyślnie

Ostatnio pisałam o Rodzince Kaliente, ale teraz to się zmieniło: Morimetr umarł ze starości!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2005, 18:32   #6
Reiko
Guest

Arrow

Biedakowie:
Damian ma szczęśliwą, dość liczebną rodzinę z Angeliką - Balbina zmarła.

Przyjemniaczek:
Marysia urodziła Danielowi dziecko, Lindela, którego potem wzięła opieka. Ale Angela zaadoptowała dziecko, którym był Lindel!! Wkrótce po tym Liliana, Marysia i Dianiel zginęli w płomienach.

Marzyciel:
Marzycielów moja kochana sis skaowała :/

Kaliente:
Dina wytłymaczyła Ninie, że nie mogą dalej żyć w takim miłosnym wirze. Muszą się ustatkować. Kaliente Nina urodzi dzięki wspaniałej machinie dziecko ufoluda

Lotario:
Don się wziął ustatkował i ożenił z Kasandrą. Mają dwóch synów - Nicolo i emm... jak się dowiem to napiszę :] Ale Don stał się emerytem, a emeryci zawsze lubią brykać w tym wieku

Ćwir:
Mortimer i Aleksander poszli z tego świata a Kasandra.. patrzcie punkt wyżej :]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.03.2005, 22:04   #7
Irish
Guest

Domyślnie oj dlugo dlugo ;]

u mnie tak Ćwir ożenił się z Diną i się Kassandra z nią leje;] Przyjemniakowie pomarli usiłując naprawić telewizor ;] Biedaki się rodzinka rozdzieliła Balbiona z Błażejem kupili sobie domek a Damiam beczy za Andżeliką ;] Kapulet i Montek ojojj ;] Starzyki poumierali rodzinka pogodzona Romeo kocha Hermie bo Julia jego była żona w ciąży została porwana przez kosmitów;] Rodzinka Kowal w dziwnowie w rozbadzie Jadźka pokochała mojego sima a Technika Zapylacza #9 porzuciała pa
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 14:11   #8
ShiinaLP

Reputacja: 10
Domyślnie Losy?

Siostry Przyjemniaczek pogodziły się, mężulek powrócił do żony, zwolnił pokojówkę i od tej pory jest przykładnym mężem. Żonka z kolei poznała przystojego kolegę z pracy z którym hula ile wlezie..
Don utonął w basenie.. całkowicie przez przypadek
Z kolei Dziwacy wszyscy się pożenili, mają ogromną gromadę dzieci.. phi.. gromadę.. to już całe stado!
ShiinaLP jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.04.2005, 14:21   #9
Vanilla
Guest

Smile

A u mnie Nina i Don sa malzenstwem, maja 2 dzieci obydwie dziewczyny a raczej KOBIETY a oni sa starcami i za 5 dni maja umrzec!!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.04.2005, 09:01   #10
apes666
Guest

Domyślnie

Miłowo zostało zdominowane przez jedną rodzinę, mianowicie potomków Dona Lotario i Belli Grusell.. praktycznie w każdym drzewie geneaologicznym znajduje się jakiś korzeń tej rodziny..
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania