|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ja to tak:
Miłowo- Ćwir- Kasandra rzucila Dona bo widziala jak sie kochali, ożenila sie z Marzycielem, a Mortimer i Aleksander sfixowali i non- stop graja na pianinie ![]() Biedak - Balbina urodzila 3 dzieciaka i zaleca sie do mojego sima ![]() Lotario - Don sprowadzil do siebie Nine i Kasie sprzataczke , zrobil im dzieci i ozenil sie z Nina Przyjemniak - te malzenstwo znow sie kocha ( i tak a propos to Daniel :\ ) Marzyciel - pobral sie z Kasandra Dziwnowo - Dziwak - Walduś i Paskal maja 2 ufoków - Świrka i Adele, a ten trzeci ozenil sie z BAteryjka i spoznia sie na obiady ![]() zmrok Oliwka umarła a Ofelia ozenila sie z ufokiem Jasiem Papużka - ta ruda romansuje z Waldusiem a Nerwus ozenil sie i zyje dlugo i szczesliwie Samotnik - zbija kokosy werona - Kapulet - Julia wyszla za romea, hermia za Puka a Tybald za moja simke Montek - Patryk pogodzil sie z Konstantym a Merkucjo ozenil sie z Kapuletka jakas |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Zapomniałam o rodzinie Ćwir! Kasandra wyszła za Dona, potem przyłapała go na gorących pocałunkach z pokojówką. Mortimert wyprowadził się do Niny. Don, Kasandra i ten syn Mortimerta (nie pamietam imienia) wyprowadzili się do nowego, ogromnego domu (ja go wybudowałam). Ten chłopiec zmienił się w nastolatka. Potem Kasandra zaszła w ciąże. Pewnego dnia poszla zrobic spagethii i zjawił się mroczny kosiarz!! Don wybłagał o jej życie, ale w tej chwili zrobił się pożar, bo nikt nie zdjął spagethii z ognia!! Przyjechała straż pożarna i jakoś to ugasiła. Potem Don zdradzał Kasandrę z Kasią (pokojówką) w dużej wannie. Kasandra to zobaczyla i go spoliczkowała. Z Kasią się pokłóciła i zaczęła ją obrażać. Teraz jeszcze nie wiem, ale chyba się rozstana i Kasandra zamieszka z Marzycielem (oczywiście tym starszym), a Don z Kasią.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
strasznie lubie grac maxisowskimi rodzinkami
![]() a wiec tak: daniel i marysia przyjemniakowie sa w zgodzie ![]() ![]() don lotario ozenil sie z pokojowka kasia (ma teraz zarcie mniamm i czysciutko ![]() marzyciel szczepan ozenil sie z kasandra, ktora oczywiscie zerwala z donem, planuje zrobic im dziecko (jaaa? ![]() nie chce mi sie wiecej pisac ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ostatnio pisałam o Rodzince Kaliente, ale teraz to się zmieniło: Morimetr umarł ze starości!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Biedakowie:
Damian ma szczęśliwą, dość liczebną rodzinę z Angeliką - Balbina zmarła. Przyjemniaczek: Marysia urodziła Danielowi dziecko, Lindela, którego potem wzięła opieka. Ale Angela zaadoptowała dziecko, którym był Lindel!! Wkrótce po tym Liliana, Marysia i Dianiel zginęli w płomienach. Marzyciel: Marzycielów moja kochana sis skaowała :/ Kaliente: Dina wytłymaczyła Ninie, że nie mogą dalej żyć w takim miłosnym wirze. Muszą się ustatkować. Kaliente Nina urodzi dzięki wspaniałej machinie dziecko ufoluda ![]() Lotario: Don się wziął ustatkował i ożenił z Kasandrą. Mają dwóch synów - Nicolo i emm... jak się dowiem to napiszę :] Ale Don stał się emerytem, a emeryci zawsze lubią brykać w tym wieku ![]() Ćwir: Mortimer i Aleksander poszli z tego świata a Kasandra.. patrzcie punkt wyżej :] |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
u mnie tak Ćwir ożenił się z Diną i się Kassandra z nią leje;] Przyjemniakowie pomarli usiłując naprawić telewizor ;] Biedaki się rodzinka rozdzieliła Balbiona z Błażejem kupili sobie domek a Damiam beczy za Andżeliką ;] Kapulet i Montek ojojj ;] Starzyki poumierali rodzinka pogodzona Romeo kocha Hermie bo Julia jego była żona w ciąży została porwana przez kosmitów;] Rodzinka Kowal w dziwnowie w rozbadzie Jadźka pokochała mojego sima a Technika Zapylacza #9 porzuciała pa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
Siostry Przyjemniaczek pogodziły się, mężulek powrócił do żony, zwolnił pokojówkę i od tej pory jest przykładnym mężem. Żonka z kolei poznała przystojego kolegę z pracy z którym hula ile wlezie..
Don utonął w basenie.. całkowicie przez przypadek ![]() Z kolei Dziwacy wszyscy się pożenili, mają ogromną gromadę dzieci.. phi.. gromadę.. to już całe stado! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A u mnie Nina i Don sa malzenstwem, maja 2 dzieci obydwie dziewczyny a raczej KOBIETY a oni sa starcami i za 5 dni maja umrzec!!
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Miłowo zostało zdominowane przez jedną rodzinę, mianowicie potomków Dona Lotario i Belli Grusell.. praktycznie w każdym drzewie geneaologicznym znajduje się jakiś korzeń tej rodziny..
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|