|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Ja se rzucam czr śmieszek albo poprawa stosunków daje prezenciki i już prawie przyjaźń "idealnie sztuczna"
|
|
|
#3 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
[QUOTE=kawaii]Niekoniecznie. Ja to robię tak, że zapraszam do siebie jakąś gwiazdę, chwilę z nią rozmawiam i kupuję jaccuzzi. Wchodzę i klikam na tą gwiazdę, żeby też weszła. Wchodzi. i natychmiast włączam tryb kupowania i obstawiam jaccuzzi kanapami, żeby nie można było z niego wyjść. Ta gwiazda siedzi w nim, bo musi i wtedy rozmawia. A po pewnym czasie siedzenia i gadania staje się przyjacielem. Bez wydawania pieniędzy.[/Q
Ja też czasami je zmuszam ale wchodzę z gwiazdą do jakiegoś pomieszczenia sprzedaję drzwi i z nią gadam itp.No i pojakimś czasie zostaje moim przyjacielem
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 10
|
Najłatwiej jest jak sie ma abrę. Po prostu żucam zaklęcie i mam spokój. Ale w jakiś normalny sposób też zdobywałam przyjaciół (gwiazd)... To było przed wydaniem abry... Chyba ajłatwiej (wg. mnie) jechać na randkę z nimi i rzem posiedzieć na tej narone kanapie (mam ułatwioną sprawę, bo nie podają dalszych dań i mogę tam siedzieć, dopóki nie zostaną przyjaciółmi, jakiś błąd w grze).
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Guest
|
Cytat:
Ja mam wakacje, a gwiazde miaBam (pozyczona do instalacji) wiec problem znika. |
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja jak pojechalem do dzielnicy show biznesu to nie cwiczylem np., charyzny do jakiegos zawodu.Poprostu jesli mialem wystarczajaca ilosc gwiazdek to tam szlem. Wystarczy tylko wybrac tak te funkcje, zeby spasowaly temu gosciowi co na ciebie patrzy.... :ashoot:
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|