|
|
#11 |
|
Guest
|
Jasne... Wiesz, spieszyłam się na "Na dobre i na złe"... Następne odcinki będą o wiele dłuższe! Sama sie dziwię, ten był wyjątkowo krótki...
DWIE GWIAZDY odc. 47 ..Róża powiedziała: -Mam przeczucie, że stanie się coś złego, że nam nie pozwoli zrobić tego co chcemy. W tym momencie wszyscy usłyszeli jęk. John szybko wyjął klucze. Na próżno usiłował otworzyć. Nie dało się. -Zmieniła zamki! Róża przeskoczyłą przez furtkę. Jednak drzwi do domu nie dało się przeskoczyć, a za nią Diana z Alinką i John. -Macie wytrych?-zapytała. John podał jej kawałek drutu. Udało jej się otworzyć. -Nie zatrudnia solidnej firmy ta twoja ciocia...-powidziała patrząc zawistnie na Johna. Pobiegli wszyscy na trzcie piętro, do pokoju Klary, skąd dobiegły jęki. Zobaczyli Anne katującą Klarę. -CO TY ROBISZ!? -Zabiję cię... zabiję.. Miałeś być mi posłuszny.. Wyręczyłam twoją matkę... -Przykro mi-powiedziała Róża-Pani zaproponowała to z dobrej duszy. A poza tym pani siostrzenic jest już dorosły. Do widzenia!-porwała na ręce Klarę i pociągnęła małżeństwo za sobą -ZATRZYMAĆ ICH! ZATRZYMAĆ!-krzyczała Anne. Uznano ją za wariatkę. Bije własną córkę (tak myśleli), a potem każe ścigać swoją rodzinę... Nawet jej mąż się zdziwił. Zadzwoniono do wariatkowa szpecząc między sobą:"Ona jest nienormalna.." Tymczasem John, Róża, Diana, Klara i Alinka już jechali do Katarzyny. -Klaro.. zamieszkaj z nami. -Bardzo chętnie! Ona chciała mnie zabić, dlatego że jestem siostrą Johna. Ona jest nienormalna. -Nic się nie dzieje bez powodu... -Boli cię? -Tak, ale to nic... Ona mnie biła jeszcze jak byłam dzieckiem. -Różo.. jej trzeba pomóc. Dojechali do matki Johna i Klary. Tu otworzyli bez problemu. -Mama? -John? Co tu robisz? Klara? -Przyjechaliśmy po ciebie. Zamieszkasz z nami. -Jestem Diana, pani synowa. A to moja siostra. I pani wnuczka, Alinka. -Nie mów mi "pani"! -Jedziemy? -Zaczekajcie, coś jeszcze musze zrobić! CDN. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|