|
|
#11 |
|
Guest
|
Bebe Twins od. 3
- ale ja cię kocgam . - wyszpetała ona i wstała. Zaprowadziłam ją do kuchni. Wieczorem kiedy okryłam ją jak dziecko kocem wybuchnęłam w swoim pokoju płaczem. Mam niewidomą siostrę która jest bardzo nieszczęsliwa, rodziców ktorzy coraz częściej się kłóca,,,, - Dość tego Stacy. - Czego? - Ładowanie całej forsy w Mary Kate. Ashley nie ma nowych spodni od pół roku - Niektóre dzieci chodzą 3 lata w tych samych spodniach - Ale ona nie jest z takiej rodziny - usłyszałam zdenrwowany głos ojca. - Nie bron tak swoich córek. Nie umiesz się nimi zaopiekować. - Umiem, właśnie że umiem. Co nam zostalo po kupieniu alarmów, nakładek, wypiłowywaniu kantów, kupowaniu specjalnego komputera? Kilka marnych groszy! - A co ze zdrowiem Marci? - zapytała wprost moja mama - Nic, jesteś uparta jak osioł Stacie. Dobranoc. - I wszedł do sypialnia trzaskając drzwiami/ Znowu się pokłócili. Podeszłam do komputera. Usłyszałam szybkie stukanie po drugiej stronie ściany _ mary kate była na internecie. Melissa też była AshShell Hej Mell Melissa Cześć Ashley, jak tam mary Kate? ASh Normalnie, poza tym że biedulka jest niewidoma Mel Jak to się stało> Ash jakiś uraz mechaniczny ponoć nie do wyleczenia Mell Szkoda....ona była fajna Ash dopiero teraz do zauważyłam...boże jaka ja byłam podła Mell Wiesz co ona chciałaby dostac? Ash Zawsze marzyła o pięknym srebrnym zegarku na cieniutkim pasku Mell To jej go kup. To najpiękniejszy sposób odzyskania jej zaufania Ash ale wydałam niemal całą tygodniówkę na słodycze i rozpieszczanie mojego pokoju Mell A od czego są rodzice? Ash Muszę poczekać do soboty, wtedy dzadzą mi kolejne 900 $ to kupię jej ten zegarek Mell Robisz bardzo dobrze uwierz mi Ash Co powiesz na spotkanie? Odkąd się znamy - 5 tygodniu ani razu cię nie widziałam Mell Wiesz niechcętnie. Na razie mam bardzo napięty grafik Ash A czemu./ Mell Chodzę do liceum sportwego. W tym roku maturza Ash Ja chodzę do szkoły rysunkowej Mell Pewnie masz talent....ocho siostra płacze. pa Ash papapapapapa Melisa jest bardzo miła, umie ze mną rozmawiać, Niby to samo co moja siostra, lubi to samo, ma identyczne zainteresowania ale niestety nie potrafi tak jak moja siostra wnerwiać. Brak mi tycvh kłótni....teraz pewnie będzie spokojniej....... |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|