|
|
#11 |
|
Guest
|
Nie mówisz ale czemu ja zawsze wszystkich chwalę a ja nic nie dostaje? Koniec tego!!
Bebe Twins odc. 11 Piszę jako Ashley bo nie wyrabiam. Obudziłam się rano i z przerażeniem stwierdziłam że mam sińce pod oczami. W łazience skutecznie je zamaskowałam korektorem i zeszłam na śniadanie. - Wiesz już? - spytała mnie jedząca śniadanie siostra - Tak. Cieszysz się? - spytałam odrobinę weselej. - Nie, wcale. MAma zajmie sie dzidkiem a ja co? - Masz siostrę. - Mam ale nie możesz być ze mną 24 h na dobę. - odparła i wfrzuciła miseczkę do zlewozmywaka. - No tak. - poiwedziałam i podgrzałam mleko. Nagle usłyszałam glos płynący z telefonu: "Ashley tu Melissa wejdz na gg. " Mary kate poszła spokojnie do góry spakowąć torbę a ja weszłam na górę i włączyłam komputer Mell Cześć, mam super wiadomość. Ash Mianowicie? Mell Będę miała rodzeństwo!! Ash Coooo? Ja też!! Matko baby boom! Mell Cieszysz się z tego powodu? Ash Nie. Wcale. Będę musiała zajmować się siostrą Mary - Kate i wiesz, to pracochłonne zadanie. Mell Rozumiem. Pa, spóźnimy się do szkoly. Ash Pa! Zerknęłam na zegarek: Matko!! Już była ósma za osiem! Uno momento reszte napisze jak wroce! |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|