|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A tak wogole mysle że wasze rady są dobre ale mogli byście mi powiedziec dokladnie jak ściągną sterowniki dla Nividy? Jak by cos namieszala to tata simsy by mi usunąl wiec pomozcie! |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
hey jaką masz karte graficzną?? bo najprawdopodobniej to wina karty graficznej
ps:po co ci zdjęcia ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam Nivide (czy jakoś tak)napisze potem dokladnie bo najpierw się musze zapytac. A zdjęcia chce bo ogolnie lubie je robić!
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
www.nvidia.com - znajdź na tej stronie swoją kartę i ściągnij do niej sterowniki.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Oki. Tata zaprosł na jutro swojego kolege ( bo ani ja ani tata nie chce się tego tykać) i on ściągnie mi te sterowniki już nie moge się doczekać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Oj! Sorki że pisze posta pod postem ale muszę sie wyrzalić! Jak przyszedł ten taty kolega, to mój kochany tatuś zapomniał mu o tym wspomnieć!!!!!!! I teraz Poczekam sobie. Acha ma jeszcze pytanie bo niechce tematu zakładać czy jest jakis spodób by urodziły sie bliźniaki czy trzeba liczyc na fart?
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp i w pierwszym okienku wybierasz "Graphics Driver", w drugim typ karty a w trzecim system zainstalowany na komputerze (np Windows XP/2000 - gdy masz Win XP lub Win2000 lub Windows 95/98/ME gdy masz któryś z nich). Po zaznaczeniu wszystkich trzech pozycji klikasz na przycisku "Go!" pod pierwszym okienkiem. W nowym oknie klikasz w okienku "International" na "Primary Download Site". Wyświetli się dodatkowe okno, na samym jego dole klikasz na "Accept" i komputer przechodzi do ściągania pliku. Zapisz go gdziekolwiek i potem po prostu uruchom. Oczywiście wcześniej pozamykaj wszystkie pootwierane okna. Instalacja przebiega tak, jak instalacja każdego programu. Po zakończeniu ponownie uruchom komputer. To jest cała filozofia. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie tylko ty czekasz na orginała
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Cze mam problem jak wchodze w dzilnice w the sims 2 to drzewa sa takie gazetowe co mam zrobic help.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|