Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Problemy z grą

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.11.2004, 21:06   #1
Fayy
Guest

Cytat:
Napisał w78r
dobra rada czekajac na orginal spraw sobie sprawnego pirata ale nie ludz sie zludna nadzieja ze orginal jest wolny od bledow
Kolego nie zrozumiałeś sensu rzeczy?

A tak wogole mysle że wasze rady są dobre ale mogli byście mi powiedziec dokladnie jak ściągną sterowniki dla Nividy? Jak by cos namieszala to tata simsy by mi usunąl wiec pomozcie!
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.11.2004, 21:57   #2
bandito
Guest

Domyślnie

hey jaką masz karte graficzną?? bo najprawdopodobniej to wina karty graficznej

ps:po co ci zdjęcia
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2004, 09:04   #3
Fayy
Guest

Domyślnie

Mam Nivide (czy jakoś tak)napisze potem dokladnie bo najpierw się musze zapytac. A zdjęcia chce bo ogolnie lubie je robić!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.11.2004, 11:23   #4
Moonia
Guest

Domyślnie

www.nvidia.com - znajdź na tej stronie swoją kartę i ściągnij do niej sterowniki.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.11.2004, 14:48   #5
Fayy
Guest

Smile

Oki. Tata zaprosł na jutro swojego kolege ( bo ani ja ani tata nie chce się tego tykać) i on ściągnie mi te sterowniki już nie moge się doczekać potem napisz wam jak mi poszło.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2004, 16:47   #6
Fayy
Guest

Domyślnie

Oj! Sorki że pisze posta pod postem ale muszę sie wyrzalić! Jak przyszedł ten taty kolega, to mój kochany tatuś zapomniał mu o tym wspomnieć!!!!!!! I teraz Poczekam sobie. Acha ma jeszcze pytanie bo niechce tematu zakładać czy jest jakis spodób by urodziły sie bliźniaki czy trzeba liczyc na fart?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.11.2004, 17:48   #7
MarekS
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Linka
Oj! Sorki że pisze posta pod postem ale muszę sie wyrzalić! Jak przyszedł ten taty kolega, to mój kochany tatuś zapomniał mu o tym wspomnieć!!!!!!! I teraz Poczekam sobie. (...)
Kliknij na ikonie "Mój Komputer" prawym przyciskiem myszy i wybierz "Właściwości". W zakładce "Sprzęt" wybierz "Menedżer Urządzeń". Pokaże Ci się drzewko z wykazem wszystkich wnętrzności kompa. Kliknij na "+" przy pozycji "Karty graficzne" i w rozwinięciu pokaże Ci się nazwa Twojej karty np: "NVIDIA GeForce2 MX/MX400 (Microsoft Corporation)". Z tego wszystkiego najważniejsze jest właśnie to "GeForce". Okno to możesz spokojnie zamknąć tak, jak każde inne. Jest to operacja bezpieczna i nic komputerowi nie grozi.Następnie wchodzisz na stronę:

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

i w pierwszym okienku wybierasz "Graphics Driver", w drugim typ karty a w trzecim system zainstalowany na komputerze (np Windows XP/2000 - gdy masz Win XP lub Win2000 lub Windows 95/98/ME gdy masz któryś z nich). Po zaznaczeniu wszystkich trzech pozycji klikasz na przycisku "Go!" pod pierwszym okienkiem. W nowym oknie klikasz w okienku "International" na "Primary Download Site". Wyświetli się dodatkowe okno, na samym jego dole klikasz na "Accept" i komputer przechodzi do ściągania pliku. Zapisz go gdziekolwiek i potem po prostu uruchom. Oczywiście wcześniej pozamykaj wszystkie pootwierane okna. Instalacja przebiega tak, jak instalacja każdego programu. Po zakończeniu ponownie uruchom komputer. To jest cała filozofia.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.11.2004, 22:08   #8
Slimak78
Guest

Domyślnie

Nie tylko ty czekasz na orginała też o to poprosiłem rodziców... jednak teraz nie mam w co grać
  Odpowiedź z Cytatem
stare 01.12.2004, 17:05   #9
Tomekb90
Guest

Domyślnie

Cze mam problem jak wchodze w dzilnice w the sims 2 to drzewa sa takie gazetowe co mam zrobic help.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania