|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ale mozesz normalnie tworzyc rodzine i Ci normalnie chodza w trybie zycia?
niestety nie mam pojecia jaka mam karte graficzna ani ile mam RAM... jak mam to sprawdzic? ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Wejdź we właściwości Mojego Komputera. Tam jest napisane jaki masz procesor i ile masz pamięci. Jeśli chodzi o kartę graficzną, wejdź w zakładkę "Sprzęt", a następnie w "Menadżer urządzeń" i tam masz wszystko ładnie podane
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Tną mi jak ch*l***.Nie mam odbicia w lustrze.Przy tworzeniu rodzinki też mie tnie.Gdy zbliżam się do dekoltu, ciuch na brzegu dostaje pikselozy.Jak żyję to najlepiej mi się gra na 2 prędkości.Mniej tnie.Przesuwanie ekranu to katorga.Jak zmienia się noc z dniem,przyjeżdża samochód,ktoś wchodzi na parcelę,gra zwaaalniaaaa.Pomiędzy planszami nie jest aż tak źle.Trochę gorzej jest z rodzinkami.Ogólnie grać się da.Jednak trzeba mieć cierpliwość.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Komputer:
AMD Duron(tm) procesor 952 MHz 128 MB RAM karta: NIVIDA RIDA TNT2 Model 64 o to chodzi? ![]() EDIT: ale ja nie mam cierpliwosci. I nie po to wydalam 150 zl na gre, zeby zamiast przyjemosci mnie denerwowala. |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie martw się, na Twoim miejscu delikatnie mówiąc szlag by mnie trafił. Masz za mało pamięci. Autorzy gry zalecają 256 MB ramu, a i wtedy gra nie chodzi jak w bajce, a Ty masz dwa razy mniej. Musisz sobie dokupić kostkę przynajmniej 128 MB ramu.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a bedzie o mialo wplyw jak pousuwam z kompa niektore rzeczy? a jesli nie to gdzie mam to kupic i ile to kosztuje?
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Zestaw doskonały - płynne działanie gier:
Procesor: Pentium 4 HT 3,2 GHz FSB 800-1330zł Płyta głowna: Intel 875P, gniazdo Socket 478, DDR 400, SATA-700zł Pamięć Ram: DDR 1024mb /400-900zł Dysk twardy: 160 GB 7200 obrotów,SATA-520zł Karta graficzna: GeForce 6800 mx ultra extreme z 256mb-3000zł Karta dzwiękowa: Hercules XP Game Theater 7.1-570zł Monitor: 19-calowy-1090zł Głośniki: zestaw 5.1-350zł Napęd CD/DVD: COMBO DVD/RW 16x/52x-210zł Mysz: PS/2 wysokiej jakości z pokrętłem-80zł Obódowa: ATX midi tower cicha-300zł Stałe elementy: Klawiatura Windows PS/2-20zł Stacja dyskietek 3,5 cala-30zł Wentylator (typ odpowiedni do procesora)-50zł Windows XP profesional-700zł Cena zestwau: 8130zł. Naturalnie jak robić upagarde kompa to lepiej zrobić całość!!! O dalsze informacje proszę pisać na GG albo PM. Taki mój komp!! Simsy chodzą nawet do 80klatek na 1 s. Przy ustawieniach takich: Antialising 10x ultra high roździelczość 1024 na 768 32bit. Ostatnio edytowane przez Halo : 08.11.2004 - 16:21 |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
może masz za mało pamięci itp.?mi też strasznie wolno działa,ale da się przeżyć
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Mi tez sie strasznie tną! A mam dosc dobry komp ale karta graficzna do niczego! Wiecie moze na jakiej karcie graficznej chodzily by dobrze? (tylko nie za droga!) Ja sie w tym nie orjentuje wiec nie wiem a mam juz kase na krte grafi...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|